[ tox master @ 08.03.2007. 11:06 ] @
pozdrav

izvinjavam se ako vec negde ima ovo pitanje (odgovor) ali ja nisam uspeo da nadjem.

pitanje je prilicno prosto...
kako da izbacim iz divx titl koji je na spanskom a da ubacim na nasem jeziku posto je film skinut sa torenta?
inace film pustam u bs playeru i ubacim nas titl ali me nervira sto paralelno sa nasim titlom ide i spanski.
kako se resiti spanaca???

unapred hvala i pozdrav
[ Cileinteractiv @ 08.03.2007. 12:14 ] @
Ako je španski titl zalepljen za sliku nije moguće ukloniti ga.
[ Nenad Vranjanac @ 08.03.2007. 13:58 ] @
a ako je u folderu sa filmom, onda samo izbrisi spanski titl

e sad imam ja jedno pitanje: imam jedan film koji kad ga pustim u vlc playeru daje samo (normalni) english audio

medjutim, kad ga pustim drugacije (wmp10+ffd) cuje se i engleski i spanski dubl. nadam se da sam bio dovoljno jasan, pitanje je kako eliminisati spance?
[ vaske71 @ 08.03.2007. 14:14 ] @
Hm mnogo hvale taj vlc player te 30 000 000 korisnika te ovo ono meni nekako deluje prenatrpan i kad startas film obavezno u necemu mora da pogresi a podesavanja su izgleda samo za prave profije reko bih da je MP Classic sto puta bolji iako me doduse ovaj vlc podseca na njegovo okruzenje !!!
[ tox master @ 08.03.2007. 14:24 ] @
u folderu se nalazi fajl sa filmom,slika koja prikazuje naslovnu stranu filma i neki fajlic od 12.5kb (thumbs).
pokusavao sam da na hdd prebacim samo fajl gde je film i opet pusta sa spanskim titlom.

neresiv problem?
[ calexx @ 08.03.2007. 18:25 ] @
Ako čitaš odgovore na svoje pitanje, u prvom piše da ne može. Titl je deo slike i uglavnom ne može da se skloni odatle.
[ tox master @ 08.03.2007. 21:29 ] @
citam odgovore ali je odgovor bio ako je titl "zalepljen" sliku da onda ne moze da se ukloni a onda sam zbog toga naveo kako izgleda folder gde se film nalazi da bi videli da li je to taj slucaj kad je to nemoguce uraditi.

u svakom slucaju hvala za info a ti calexx nemoras bas odmah da me optuzujes da me mrzi da citam odgovore na sopstvenu temu.ja samo hocu da znam da je to neizvodljivo i da zaboravim na to ako je tako a procitao sam sve postove.

pozdrav
[ RMAN @ 09.03.2007. 23:13 ] @
Ako ti je titl zalepljen za sliku jedini nacin da ga se resis je da odseces taj deo slike sa prevodom. Tada ces izgubiti taj deo slike,ali ako je prevod u samom dnu slike vredi pokusati. Evo slika kako izgleda jedan isecak iz filma pre i posle secenja:
[att_img]