[ Kiter @ 08.03.2007. 22:19 ] @
Dakle, ovako, imam problem. Napravio sam format, pa snimio windowse i sve programe koje trebam, i tako to i sada kada se podignu windowsi, sve dobro prođe, ali prvih jedno minutu ne mogu ništa raditi. Avast mi prikazuje ikonicu za crvenim znakom (kad pokusam kliknut - RPCS neki error), ali nakon tih minutu dvije se pocne ikonica normalno okretat i mogu se konektat i na net i sve ostalo. Mislio sam da je avast, ali kad ga iskljucim, isto ne mogu ništa raditi. Kao da se ne loadaju svi servisi ili sto. Ne kuzim. Problem je kao sto kazem samo u tih prvih par minuta (sto iritira, treba cekati). Nije mi jasno, prije nego sam napravio format je dobro radilo. Sto bi to moglo biti?
[ vaske71 @ 08.03.2007. 22:35 ] @
lose instaliran avast deinstaliraj ga stavi novu verziju ili drugi antivirus a kasnije iskljuci sve procese koje se podizu zajedno sa windowsom a nisu potrebne sistemu za nesmetan rad nije lose i proveriti vidows mesinger !!! aj pisi sta si uradio bas me zanima
[ žacko @ 09.03.2007. 17:32 ] @
nakon gore navedenog probaj proći s nekim programom za čišćenje smeće s računala ... npr ccleaner..!
[ musicmaster @ 09.03.2007. 17:54 ] @
A mozesh probati i sa nod32 umesto sa AVAST-om.
Netjesh se pokajati.
[ NICS @ 15.03.2007. 15:16 ] @
PAZI koje antibirusne programe instaliras nije preterano pametno instalirati gomilu a svi rade slicno izaberi jedan koji ti najvise odogvara i njega koristi, iasto vazi za SPY programe