[ Valbo @ 09.03.2007. 18:46 ] @
Interesuje me dali neko ima iskustva sa Spire napajanjima? Nemam para za Cooler Master, Antec, Tagan, OCZ, Enermax, ThermalTake.. A Chieftec je kradja najgora za napajanje prosecnog kvaliteta.. ne dam i da imam toliko. Pa sam naisao na ovo Spire 600W koje se moze naci i za 4900din. S obzirom da je hromirano/niklovano eluje kvalitetno. Sad pitanje kakvo je unutra. Tako su i ljudi po kritikama rekli, ali generalno dali mu odlicne ocene i stabilne napone. QL stvar je sto se dobijaju accesories uz njega za vezanje kablova ali to u drugi plan.. Official site tj proizvodjac kaze garancija 3 god. a xxxxx se izgrbavio i daje 1 god. Sto sam uspeo da pokupim neke reviewse po netu (3-4reviewa) nahvalili su ga posteno.. Aj bacite misljenje jer sam se naostrio na ovaj model. Btw.. ja imam ubogi chieftec koji me sluzi fino ali je 350W i na granici je s obzirom da sam nasvirao masinu sto novim komponentama sto O/C a stavljacu jos toga unutra.. [Ovu poruku je menjao JOJO847 dana 09.03.2007. u 20:19 GMT+1] |