[ dakiyu @ 10.03.2007. 03:32 ] @
Kum je kupio komp pre dva meseca sa sve tft,scener,bla,bla za 1000 eu a posto je bio nesto ljut na mene nije hteo da me konsultuje...sada smo se izmirili pa sam mu sredjivao komp,intel d820,asus p5lo2,radeon x1650 pro i memorija kingston 2x512 na 533... Sve sam reinstalirao bez problema ali kada sam ukljucio everest(zadnju ver) za memoriju velikim slovima pokazuje MINPO! Pokazao mi je prazne kutije memorije na kojima pise kingston KDR533D2N4 i kada sam na kingston sajtu probao da nadjem taj model,nema ga...jeste nalepnica i pakovanje kingston ali KDR ne postoji... Uporedo sa tim pretragom "minpo" sam dosao do nekog proizvodjaca sa Tajwana ali ni tu nema te memorije...nismo hteli otvarati komp dok se ne raspitamo pa pitam da li sam ja nesto propustio posto ne poznajem intel-a i nikada nisam cuo za minpo ili to stvarno jeste neki kingstonov proizvodjac...???Mozda everest ne cita dobro? Znam da da razni proizvodjaci prave iste graficke ali za memoriju to nisam znao...moze li neko da mi pojasni da li on ima kingston koji je platio ili da reklamira ili pak taj minpo stvarno postoji?Evo minpo sajta...hvala http://minpo.manufacturer.glob...Showroom/3000000149681/ALL.htm [Ovu poruku je menjao JOJO847 dana 10.03.2007. u 11:57 GMT+1] |