[ Cypher @ 10.03.2007. 12:24 ] @
| Planiram kupovinu novog štampača, pošto sam student njegova svrha obično će se svoditi na štampanje predavanja, skrpiti i ostalih textualnih materijala.. dakle trebale bi mi osobine:
- velka brzina
- "razumna" potrošnja tonera
- da je relativno "niskobučan" Very Happy
- cijena : <=250 km (oko 125 eura)
Dosad sam našao 2 koji bi mogli zzadovoljavati te specifikacije : Samsung ml-2010 i samsung ml-2510! Želio bih od vas čuti još neke preporuke, ili iskustva sa ova dva kao i mjesta (u Sa) gdje su cijene spomenutih i preporučenih povoljne!
Hvala! |
[ JOJO847 @ 10.03.2007. 13:52 ] @
Dakle, c/b laser! Bilo je već dosta riječi o tome na forumu kojeg odabrati. Obrati pažnju i na to koliko je dobavljiva nova toner kaseta ili reciklaža ove, još jednom vrijedi napomenuti da kupnja lasera danas nije jednokratna investicija i da treba misliti na sutra zbog tonera!
Također uzmi u obzir i modele HP 1020 1018 i canon LBP 2900 i LBP 3000. To su sasvim OK printeri koji koriste iste tonere te su "dušu dali" za ovakve namjene kakve tražiš. Brzi koliko mogu i trebaju, pouzdani i gotovo je svagdje nabavljiva toner kaseta za njih
Inače što se tiče mjesta nabave molio bi da korisnika kontaktirate putem e-maila ili privatnih poruka jer javno reklama na forumu nije dozvoljena.
[ skocimish @ 10.03.2007. 15:57 ] @
JOJO847 je definitivno u pravu. Probaj sa CANON-om ,izvrstan i brz stampac!
Pozdrav!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.