[ srdjansto @ 11.03.2007. 12:20 ] @

Sa Skype-om pocinju da se pojavljuju sve veci problemi.
Naime ovo mi se nije desilo nikada do sada. Probao sam da uplatim 10 eura direktno na skype sajt i DOBIO odgovor: "Sorry..." znaci da ne moze da prodje uplata. To isto su uradila i moja dva druga, sa svojih kartica na moje ime po 10 dolara i DOBILI isti odgovor. Zatim sam preko Hong Konga (http://skype.hgcbroadband.com/en/skypevoucher.htm) uplatio 2.5 eura (njihovih 25 dolara) i jedino ta uplata je prosla. To je sve bilo u petak oko podne.
Danas je nedelja. Zvao sam jutros australiju i potrosio ostatak od onih 2.5 eura.
Sada je 12h 42min i pre pola sata sam dobio uplate od petka. Bruka. Sta se to desava. Ovo bas nije na cast ovako uglednoj firmi kao sto je Skype. To su radili razni Voipstunt, Voipbuster i ostali klonovi. Odkad je Skype prodat, novi kupac, odnosno vlasnik "eBay" se bas nije nesto proslavio. Bruka se ovakvim stvarima ili glupostima kao sto su "connection fee" kojom sada prilikom pozivanja bilo kojeg telefonskog broja napla─çuje nekakvu cenu uspostavljanja veze od 0.039 evra. To sad znaci da se prilikom uspostavljanja veze odmah naplacuje ta cifra plus cena poziva ka pozvanoj destinaciji po minutu!!!!
Ima desetak drugih Voip provajdera koji nerade ovakve stvari. Na moju zalost moja internet konekcija je relativno slaba (128/64kbps) pa za druge nemam dovoljno dobar protok osim za skype koji radi odlicno na ovakvoj konekciji.
Pozdrav.

[Ovu poruku je menjao djricky dana 11.03.2007. u 13:51 GMT+1]
[ InfoPano @ 11.03.2007. 16:32 ] @
Pogledaj reklamu ispod "Pretrage" u sredini (Skype uplate bez provizije preko Banca Intesa, aktivacija najcesce u roku od par sati od momenta uplate, maksmimum 24 sata)