[ Vole Domu @ 11.03.2007. 14:22 ] @
kao jedan od mnogih nezadovoljnih korisnika beocity-a, prestao sam da uplacujem ADSL kod njih, a oni su mi poklonili modem,,,
e sad oni nude tri meseca besplatnog Dial-up-a ako im vratim ADSL modem,,,
a mene zanima da li bih ja mogao da nekako prodam modem, posto vrednost ta tri meseca i nije bas neka???
dakle da li ima neke sanse da to prodam, ili svi dobiju i servisiraju od providera?
pa da onda uzmem ta 3 meseca
[ fanfon @ 11.03.2007. 14:46 ] @
Pa ako su ti poklonili onda znaci da je tvoje vlasnistvo. Logicno je da mozes d aim prodas. To sto traze da im das modem u zamenu za 3 meseca dial-up te ne obavezuje...
[ broker @ 11.03.2007. 15:13 ] @
ADSL modem i nov ne kosta mnogo.
[ Vole Domu @ 11.03.2007. 16:29 ] @
ma znam da me ne obavezuje,,, nego sam mislio bolje bi mi bilo dako mogu da ga prodam za recimo 1500 din nego da uzmem ta tri meseca,,,
a koliko kosta nov?
kako stvari stoje izgleda da cu ipak uzeti ta tri meseca,
pozdrav
[ Nenad Vranjanac @ 11.03.2007. 21:42 ] @
mesec dana flat = 3x600din

krdzavi polovni adsl modem < 1500 din
[ Edgar @ 13.03.2007. 00:36 ] @
i jedno i drugo je bedak, prosto ne znam šta da ti savetujem?
Modem dobiješ od provajdera, a ovaj koji imaš moći ćeš da koristiš samo za adsl-1 a to će, dao bog, ubrzo i u srbiji biti van upotrebe (tek tada neće ništa vredeti pa bio nov novcijat).
E,sad, dial-up: ako ćeš da skidaš filmove, odraće te za impulse a skidaćeš malo tj. sporo. Ako ćeš da proveravaš mejl, onda bolje kupi 10h pa krckaj kao veverica lešnike. U tom slučaju možda bi trebalo da prodaš modem. Ali kome, kad, kao što rekoh, modem dobijaš od provajdera...
[ daki_bmw @ 13.03.2007. 20:55 ] @
IMHO ~1000din. u novcanicama > 3x600din. u nekim virtualnim jedinicama, i.e. satima flat rate-a ili cega god vec...
[ petersonic @ 20.03.2007. 13:41 ] @
znam da nije tema za oglase :)
da li neko ima da proda modem za adsl ili da me uputi kod nekg... (polovan modem)
ako si zainteresovan ja cu da ga otkupim, ako hoces da ga prodas Vole Domu
[ Gedoras @ 20.03.2007. 15:07 ] @
Citat:

Modem dobiješ od provajdera, a ovaj koji imaš moći ćeš da koristiš samo za adsl-1 a to će, dao bog, ubrzo i u srbiji biti van upotrebe (tek tada neće ništa vredeti pa bio nov novcijat).

To uskoro je vrlo relativan pojam, svuda u Evropi se tacno zna koliko traje 15 min, a mi imamo izraz "dobrih 15 min", sta god to znacilo.

Moj ti je savet da im trazis pare, pa koliko izvuces. Mada bi im ja verovatno kao Kuzma i SK-a vratio taj modem kroz zastakljeni izlog.

Ajd uzdravlje,