[ mojo12 @ 12.03.2007. 21:51 ] @
| Zna li neko bilo sta o uvodjenju ADSL-a na Karaburmi?
Konkretno ja sam na analognoj centrali (broj 01177). Da li zna neko da li ce uopste i kada biti zamenjena ta centrala sa digitalnom i da li ce uvoditi ADSL?
Molim Vas za konkretan odgovor, nemojte da saljete poruke kako je Telekom g****, to vec svi znamo, samo konkretne poruke vezane za ovu temu.
|
[ skundra @ 12.03.2007. 23:47 ] @
aDSL funkcionise na Karaburmi od juna prosle godine.Po informacijama koje imam, moguce je uvesti aDSL na brojeve koji pocinju sa 77*, samo je bitno da je linija cista.Podnesi upit nekom od provajdera za proveru tehnickih mogucnosti i dobices najtacniji odgovor.
Pozdrav
[ mojo12 @ 13.03.2007. 01:02 ] @
Citat:
skundra: aDSL funkcionise na Karaburmi od juna prosle godine.Po informacijama koje imam, moguce je uvesti aDSL na brojeve koji pocinju sa 77*, samo je bitno da je linija cista.Podnesi upit nekom od provajdera za proveru tehnickih mogucnosti i dobices najtacniji odgovor.
Pozdrav
Funkcionise na jednom delu a drugi deo se zlopati sa dvojnicima i sa PCM-ovima.
Imam dvojnika, podneo sam zahtev i rekli su mi da nema tehnickih mogucnosti, zato ovde i pitam na ovom forumu da li neko nesto zna.
[ mojo12 @ 14.03.2007. 13:18 ] @
S obzirom da nema odgovora na moje pitanje, ostaje mi jedino razocaranje i da se mucim i dalje sa 33.6 Kbps.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.