[ vgoga @ 13.03.2007. 12:01 ] @
Instalirao sam vistu i ne znam podesiti internet konekciju preko wirelessa.Na XP-u sam koristio raspppoe da se konektujem za provajder ali na visti to ne radi. Treba mi pomoc!!!!!!!! |
[ vgoga @ 13.03.2007. 12:01 ] @
[ Librabicboj @ 14.03.2007. 10:19 ] @
To i mene zanima! JA sam pitao podrsku kod mog provajdera, i lik mi kaze da se konektujem preko "obicne Windows-ove PP konekcije!
Kao trebalo bi da radi!? Nisam probao, ako oni nisu sigurni dali radi, sto bi JA cackao. Za sad se kacim sa XP-om! [ vgoga @ 14.03.2007. 17:35 ] @
isti odgovor sam i ja dobio od tippnetove podrske,da u sustini nemaju pojima!
[ bukovski @ 14.03.2007. 19:17 ] @
to je sramota tog provajdera a iskreno niko odavde nije njegov sluzbenik . Kod njih na vrata pa za vrat tako i tako jel necete a pa udaris malo ... ( pozeljno povesti nekog velikog i jakog druga za svaki slucaj mozda i palicu za lakse ubedjivanje ) posle ima da ti poklone mesec dana flat i da cim ih pozoves kazu dobar dan gospodine jel van nesto fali :)
!!! sala !!! [ Librabicboj @ 14.03.2007. 20:03 ] @
Citat: bukovski:Kod njih na vrata pa za vrat tako i tako jel necete a pa udaris malo ... ( pozeljno povesti nekog velikog i jakog druga za svaki slucaj mozda i palicu za lakse ubedjivanje ) posle ima da ti poklone mesec dana flat i da cim ih pozoves kazu dobar dan gospodine jel van nesto fali :) !!! sala !!! E kad bi to moglo tako........ Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|