Ranije sam koristio Microsoftov InteliExplorer BlueTooth i sistem ga je bez ikakvog dodatnog podešavanja lepo prepoznao.
E sad, pošto sam hteo dodatnu programabilnost koristio sam
SteerMouse za per-application podešavanja.
Spomenuti miš ti, inače, ne preporučujem jer je lošiji od starijeg Microsoft InteliExplorer Wireless (RF) miša.
Pozajmio sam juče od kolege Logitech MX610 i priča je bila ista što se integracije tiče (naravno, sam uređaj je daleko kvalitetniji).
Sa SteerMouse-om sam lako podesio sve dodatne dugmiće koje MX610 ima (a ima ih 7 dodatnih, 3 osnovna i tilt-wheel koji je isto programabilan)
Kad staramajka juče videše da taj miš radi daleko bolje od starog, rešila je da odreši kesu pa sam uzeo MX Revolution.
To je ubedljivo najbolji ulazni uređaj koji sam ikada koristio, bez preterivanja!

Plus, za MX revolution postoji oficijelni "Logitech Control Center" (LCC) u kome se mogu napraviti per-application podešavanja.
Jedino što me je smorilo kod LCC-a je to što mi za onaj "točkić" na bočnoj strani ne dozvoljava da stavim šta mi padne na pamet nego mogu da biram između "zoom" i "switch application"; pri čemu zoom nije OSX-ov zoom nego praktično command-+ što je ok u Photoshopu ali imbecilno u browseru.
No, niko me ne tera da koristim LCC - SteerMouse bi mi dao veću fleksibilnost; ali me je smaralo to što je SteerMouse umeo na svakih par dana da izbaci neku grešku posle čega bih morao da restartujem program...
Tako da - šta god da uzmeš, ne možeš da omašiš