[ pantarei011 @ 14.03.2007. 11:53 ] @
| Kao browser koristim Mozzila Firefox i sve stranice otvaram u tabovima. Zadnjih nekoliko dana pocele su da mi se otvaraju same od sebe neke nepoznate stranice, na francuskom najcesce, i to u novim prozorima. Koristim NOD32 kao anti virusni alat. Kako da zaustavim otvaranje novih prozora? Hvala svima. |
[ cevirmen @ 16.03.2007. 09:59 ] @
Da li imas ekstenziju Adblock Plus? Ako nemas, instaliraj je, pa nam javi rezultate.
[ pantarei011 @ 16.03.2007. 12:44 ] @
Ma, to me najvise buni. Imam tu ekstenziju. Linkove sa tih prozora koji mi se otvre kopiram u ibacim u filter Adblocka, ali to se ponavlja. Moguce da negde pravim propust u baratanju sa Adblockom. Hvala, ocekujem nastavak
[ crade @ 17.03.2007. 22:57 ] @
I kod mene se desava isto to, otvara mi stranu tipa
http://fp.gad-network.com/..........
i pokreće download fajla "Instant-Access.exe"
[ pantarei011 @ 18.03.2007. 07:09 ] @
Da, izmedju ostalih i ta stranica se otvara. Ko pre javi resenje neka javi. Poz.
[ risk @ 18.03.2007. 09:54 ] @
verovatno imate problem sa "adware-om"
nod32 je prvenstveno antivirusni alat koji se tek od verzije 2.7 bavi raznim malware-ima.
pokusajte da ubijete sumnjive i suvisne procese i servise i da izolujete onaj koji pokrece ff
[ cevirmen @ 18.03.2007. 19:03 ] @
Pokusajte da ocistite kompjutere sa Spyware Terminatorom.
http://www.spywareterminator.com/dnl/landing.aspxvise
Ja sa ovim stitim komp i vise nemam nemam problema sa ad, spy i ostalim mal-wareom.
[ Deda_Mraz @ 18.03.2007. 19:06 ] @
Verovatno posećujete stranice koje imaju AO (auto'open) linkove za njihove sponzore ili prijatelje sajta itd.
AdBlock Plus je jednostavna extenzija koja odlično radi ako se podesi kako treba, čak ubija i ads from google koji stalno menja adresu linkovanja sa virtualnog servera, tako da mi nije jasno kako ne može da ubije taj "pop-up"!?
Moguće da imaš neki spy koji te redirektuje na "te i te" stranice, skeniraj sa Ad-aware na Deep Scan opciju, isprazni ceo keš, privremene fajlove, kolačiće i istoriju pretrage (search history u malom tabu u FF-u).
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.