[ pandemonium @ 14.03.2007. 20:53 ] @
| Zna li neko gdje bih mogao nabaviti multimedijalni kurs ruskog jezika Ruski jezik 1 (knjiga + CDs) Stojanka Babovic, Tatjana Pantic,
izdanje: Vojnoizdavacki zavod, Jugovideo ???
http://www.svezakucu.co.yu/www/singleitem_buy.php?id=1104
Dakle, ako neko zna neko prodajno mjesto, ulicne prodavace, knjizare ili bilo sta gdje bih
ovo mogao povoljno kupiti u BG, bio bih zahvalan da mi napise?!
Pozdrav !!!
|
[ jecica @ 15.03.2007. 10:02 ] @
to nije multimedijalni kurs vec interaktivni, imas ga u knjizaracom, sve za kucu... ima jos nekih adresa ali ih se ne mogu setiti. kosta7500 i ja sam ga htela kupiti, mada mislim da je preskup , cula sam da ima i neka jeftinija varijanta istog kvaliteta, a sta ce tebi to, ako smem da znam, jesi li pasionirani ljubitelj ruskog ili trazis posao na primorju, ili oboje kao u mom slucaju, ili nesto trece?
[ pandemonium @ 16.03.2007. 15:26 ] @
Ma "smeš da znaš", zašto da ne. Jeste, pasionirani sam ljubitelj ruskog jezika (iako ga nikad nisam učio u školi), ruskog filma, ruske književnosti, odnosno ruske kulture uopšte. Htio bih naučiti jezik, a ovde u Banjaluci i nema nekih kvalitetnih kurseva ruskog kao što je ima Ruski Dom u Beogradu. Mislim svejedno planiram upisati kurs ovde, bez obzira na kvalitet jer nemam nekog izbora i taj interaktivni kurs bi mi dobro došao.
E sad, tu drugu varijantu (rad na primorju) koju si navela nisam uopšte razmatrao, ali priznajem da si me malo zainteresovala. Nisam znao da se traže osobe koje poznaju ruski jezik za rad u primorju. Ako je tako, znaš li nešto detaljnije: na kojim
poslovima, koji uslovi, koliko dobro treba poznavati ruski i sl.???
Slažem se da je interaktivni kurs preskup, mislim za ove naše prilike. Zato sam i postavio pitanje na forumu, jer me živo zanima gdje bih to mogao nabaviti za nešto niže od ove cijene na internetu. E sad, znaš li gdje bih mogao naći tu "jeftiniju varijantu istog kvaliteta"???
Jesi li provjeravala na nekim mjestima gdje se to može kupiti?
Pozdrav !!!
[ cevirmen @ 17.03.2007. 23:14 ] @
Znam samo da je mogao da se kupi u knjizari Vojnoizdavackog centra u Vasinoj ulici, preko puta "Plato"-a.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.