[ pepelepew @ 16.03.2007. 23:58 ] @
Pozdrav dobri narode ![]() ![]() Da li neko zna koji protok je dovoljan da bi se bez problema mogao vrsiti video nadzor lokala preko inteneta ? U lokalu se nalazi sistem za video nadzor (zvuci ozbiljno kad se kaze "sistem" ![]() PC-a (AMD XP 1700+, 256MB DDR, GF4 MX480...) PICO PCI kartice za video nadzor sa ulazima za 4 kamere 4 kineske kamerice od kojih su 3 u boji i jedna je crno bela (ne znam koje su oznake, to su low cost kamerice do 50eur) PICO 2000 program za video nadzor i to bi bilo to ![]() E sad, poprilicno sam se zainteresovao za sisteme za video nadzor i polako ulazim u fazon ali neke stvari mi nisu poznate i zato je bolje pitati nekoga ko se razume ![]() Hteo bih da se konetkujem sa kucnog racunara na komp koji se nalazi u lokalu i da mogu da posmatram sta se desava tamo. Skinuo sam sa neta pico remote program za nadzor preko interneta a u lokalu bi trebao da uvedem ADSL ![]() Mislim da ce biti problem i to sto ce komp koji se nalazi u lokalu imati dinamicku IP adresu ali sam ovde na forumu procitao link ka sajtu koji dinamicku IP adresu pretvara u staticku pri cemu se serverskom racunaru pristupa preko sajta ako sam dobro razumeo ![]() Da li je moguce posmatrati sta se desava u lokalu i preko Remote Desktop-a ?? Jel to prakticno ? Ili je bolje koristiti remote program koji se dobija uz PICO ? Posto sam tek poceo da se zanimam za video nadzor a planiram da pocnem da se bavim instalacijom sistema verovatno cu imati jos raznoraznih pitanja ![]() ![]() Unapred hvala na odgovorima ![]() |