[ mojo12 @ 17.03.2007. 16:40 ] @
Moze li neko da mi objasni sledece:

Da li ja mogu pomocu bezicne kartice ugradjene u laptop da se bezicno konektujem na ruter PLANET WRT-414 koji je konektovan na wireless internet i da koristim taj internet?

Ako neko ima konkretna iskustva, dobrodosao bi mi savet.
[ bordzija @ 17.03.2007. 17:27 ] @
Ako moze da dobaci ( signal), moze. Sto ne bi moglo? Ne moze jedino ako je ap zakljucan- onda ti treba sifra.
Napisi koje je rastojanje. Laptop ne moze daleko... I napisi koji je lap u pitanju.
Pozz

[ Slobodan Milivojevic @ 17.03.2007. 18:10 ] @
Ako je AP u klijent (Station Infrastructure) modu, nemoguce je zakaaciti se na njega. Ako je u AP modu, onda moze...
[ mojo12 @ 17.03.2007. 21:09 ] @
Citat:
Slobodan Milivojevic: Ako je AP u klijent (Station Infrastructure) modu, nemoguce je zakaaciti se na njega. Ako je u AP modu, onda moze...

Provajder za podesavanja navodi da se podesi u Station-Infrastructure modu, ali da li je moguce staviti neki drugi mod kako bi postigao ono sto zelim?

[ Kolins Balaban @ 18.03.2007. 09:52 ] @
Koliko ja znam, to ne mozes s tim uredajem. treba ti nesto tipa client routera, kao sto je OvisLink 5460. Stavis ga u WISP mod, nakacis se na providera, i ukljucis Universal Repeater, i to je to. Znaci treba ti uredaj koji ce u ISTO vrijeme da radi kao CLIENT (Station infrastructure, s kojim se kacis na providera) i kao ACCESS POINT (na koji se kacis ti sa laptpom)
[ Branislav Matic @ 17.09.2008. 08:44 ] @
Zna li iko kako se hardverski resetuje ovaj uredjaj? ili bar ko uvozi Planet u Srbiju?
Nesto mi se zakucao i ne mogu da otvorim uredjaj ni na kojoj IP adresi (menjao sam mu IP adresu), a hardverski reset mu ne radi?!
[ okno @ 17.09.2008. 08:59 ] @
Iskljuci uredjaj iz struje ---->pritisni pozadi taster za reset i drzi----> ukljuci yredjaj u struju----> i nakon 5 sekundi pusti dugme za reset.
[ Branislav Matic @ 17.09.2008. 10:09 ] @
Proradilo... thanx