[ trodon @ 18.03.2007. 21:30 ] @
OK, imam sledeci, kod: Code: table = new JTable(TableHeadersInitializationWindow.rowTable.getRowCount() + 1, TableHeadersInitializationWindow.columnTable.getRowCount() + 1); table.setTableHeader(null); for (int i = 0; i < Integer.valueOf(RowsAndColumnsInitializationWindow.rowCountField.getText()) - 1; i ++) { if (i == 0) { table.setValueAt(null, i, 0); } else { table.setValueAt(TableHeadersInitializationWindow.rowTable.getValueAt(i, 0), i + 1, 0); } } Da pojasnim situaciju: U obrascu koji prethodi ovoj tabeli, imam dve tabele sa po jednom kolonom (ne moraju biti isti brojevi vrsta), i hocu da mi gornji kod pravi praznu tabelu koja ce u prvoj vrsti (izuzev gornjeg levog coshka, koji ce biti prazan) imati ustvari nazive kolona (kao neki header, s tim shto nije klasichan header). Te nazive dobija iz pomenutog prethodnog obrasca, u kome imamo rowTable i columnTable, gde unosimo nazive vrsta i kolona. Isti proces koji sam naveo za naming kolona, zelim da mi odradi i sa vrstama. E sada, zashto mi ovaj kod gore uradi samo do predzadnje vrste (ili kolone), a zadnju ostavi praznu??? Pomozite mi hitno, josh ovo mi je ostalo da zavrshim moj deo seminarskog, koji mi treba za utorak!!! Unapred hvala. |