[ trodon @ 18.03.2007. 21:30 ] @
OK, imam sledeci, kod:

Code:

table = new JTable(TableHeadersInitializationWindow.rowTable.getRowCount() + 1,  TableHeadersInitializationWindow.columnTable.getRowCount() + 1);
table.setTableHeader(null);
for (int i = 0; i < Integer.valueOf(RowsAndColumnsInitializationWindow.rowCountField.getText()) - 1; i ++) {
    if (i == 0) {
        table.setValueAt(null, i, 0);
    } else {
        table.setValueAt(TableHeadersInitializationWindow.rowTable.getValueAt(i, 0), i + 1, 0);
    }
}

Da pojasnim situaciju: U obrascu koji prethodi ovoj tabeli, imam dve tabele sa po jednom kolonom (ne moraju biti isti brojevi vrsta), i hocu da mi gornji kod pravi praznu tabelu koja ce u prvoj vrsti (izuzev gornjeg levog coshka, koji ce biti prazan) imati ustvari nazive kolona (kao neki header, s tim shto nije klasichan header). Te nazive dobija iz pomenutog prethodnog obrasca, u kome imamo rowTable i columnTable, gde unosimo nazive vrsta i kolona. Isti proces koji sam naveo za naming kolona, zelim da mi odradi i sa vrstama. E sada, zashto mi ovaj kod gore uradi samo do predzadnje vrste (ili kolone), a zadnju ostavi praznu??? Pomozite mi hitno, josh ovo mi je ostalo da zavrshim moj deo seminarskog, koji mi treba za utorak!!!
Unapred hvala.
[ zmau @ 19.03.2007. 00:25 ] @
Problem nije sa setValue nego sa for petljom. Uslov za iskakanje iz petlje ti je
Code:

i < duzina-1 

, što znači da ćeš da iskočiš iz petlje baš kad dođeš do poslednjeg elementa niza. Ovo možeš jednostavno da utvrdiš trejsovanjem iz dibagera kroz petlju.

Znači, izbriši -1 i rešio si problem.
[ trodon @ 19.03.2007. 10:39 ] @
J***te, da li je moguce da sam se ceo dan drndao oko ove luposti. Ne kapiram kako mi je ovo promaklo. Hvala puno, trezveniji ljudi su uvek od velike pomoci :)).