[ ipacid @ 20.03.2007. 19:58 ] @
Imam Hiren's boot CD 7.5 (znam da postoje i novije verzije, al' me mrzi da skidam sa neta 60MB, a i ovaj mi vrsi posao) i njime (tacnije norton ghost) sam napravio image sveze instaliranog windowsa sa drajverima i vecinom programa. Kad sam vec napravio image setio sam se da sam par programa zaboravio da instaliram (al' to su neki manje bitni). Ono sto bih hteo je sledece: Da napravim bootabilni dvd sa ovim Hiren's boot i da na tom istom disku takodje imam i kompletni image HDD (koji je oko 1.5GB) i jos par programa koje sam zaboravio da instaliram. Probao sam da otvorim ISO (u tom formatu mi je hiren) u Nero i da u tu kompilaciju dodam i ovaj ostatak (programe i image), medjutim on nece da otvori ISO kompilaciju za editovanje, vec samo mogu da je bez editovanja narezem na disk. Imam ja i druge programe za editovanje ISO-a, nrp. WinISO. E, al' me zanima ako ja u njemu otvorim ovaj hiren's.iso i u kompilaciju ubacim i taj image i sve ostalo sta hocu, hoce li to lepo da radi? tj. hoce li disk da izgubi boot svojstva? I hocu li moci da sa tog diska povratim image particije na hdd, jer mozda hiren nece da cita svoj disk? |