[ kelja @ 22.03.2007. 10:04 ] @
Ja sam jedan od onih koji su se ,zeljni brzog interneta i trijumfalnog razbijanja 56k modema , registrovali na sajtu Telekoma prosle godine u cuvenoj akciji besplatnog uvodjenja ADSL-a , i sad me vec drugi put zovu da potpisem ugovor i uzmem modem...
Medjutim, moram da pitam:da li da ucinim ovo ili da sacekam(par dana) ponude ostalih provajdera...

Kakva su vasa iskustva sa 'jednom od najuspesnijih kompanija sa ovih prostora' kad je ADSL u pitanju?

Da li je njihova usluga na(tehnicki) nesto visem nivou nego usluga ostalih?

Agregacija(sta god to znacilo) -ima li je ?

Hvala :)

[Ovu poruku je menjao kelja dana 22.03.2007. u 11:26 GMT+1]
[ Tyler Durden @ 22.03.2007. 11:08 ] @
Ja sam isto dobio od njih ADSL, otisao, otkazao i prijavio se kod drugog provajdera. Realizovan nakon desetak dana tamo i za sada sam zadovoljan. A i izbjegao sam kontrakt sa luciferom ;)
[ Fuzz @ 22.03.2007. 11:32 ] @
Imas ADSL provajderi forum na ES-u...najbolje da pogledas tu....
[ dj.djole @ 22.03.2007. 12:50 ] @
Da sam na tvom mestu ne bih imao nista sa tim je*enim monopolistima.
[ Goran Nikolovski @ 22.03.2007. 14:47 ] @
Ja sam uzeo ADSL proslog utorka kod Telekoma i za sada nisam imao nikakvih problema, sve lepo radi a sto se tice agregacije nisam je primetio. Inace negde sam procitao da je Telekom rekao da agregacije uopste nece biti, e sad da li je to istina?!

Sto se tice modema i ja sam hteo da ga razbijem, ali kada sam ga izvadio iz kucista ipak mi ga je bilo zao.
[ toshapn @ 22.03.2007. 17:40 ] @
Evo vec vishe od mesec dana je proshlo kako sam potpisao ugovor sa djavolom,i prezadovoljan sam,a nemoj da cekash druge provajdere,moze biti samo gore kod njih(tako je bar ovde u Paracinu)
[ kelja @ 22.03.2007. 18:07 ] @
Hvala ljudi sto ste podelili svoja iskustva sa mnom, idem sutra u korisnicki servis Telekoma, pa sta bude ;-)

Ovo ce biti prvi ugovor koji cu bas pazljivo procitati i onda, mozda, potpisati.

@toshapn -toga se i ja zapravo bojim, (ne razumem zaista tehnicku stranu cele price), da bi ostali mogli da ponude jos manje od moje omiljene kompanije.

[Ovu poruku je menjao kelja dana 22.03.2007. u 20:20 GMT+1]
[ Davor Vlajkovic @ 22.03.2007. 18:20 ] @
OT:

http://www.imdb.com/title/tt0230030/

[ kronos @ 22.03.2007. 21:13 ] @
za one malo upućene, svi ADSL portovi su vlasništvo Telekoma Srbija.
Provajderi su veleprodavci.Tako da postoji samo razlika u tome koji provajder kakvu agregaciju ima.
Normlano je da i cena diktira kvalitet.
Tako da ako vam neko kaže od provajdera da su ADSL portovi njegovi, slobodno mu oktrenite leđa i odite
Taj provajder vas laže.

cheers,
[ Nenad Vranjanac @ 22.03.2007. 21:25 ] @
keljo, imaj ovo u vidu http://www.elitesecurity.org/p1504863

(pod b)
[ kelja @ 22.03.2007. 21:54 ] @
Da, to da svi koriste Telekomove kapacitete(kako to gordo zvuci), to mi je, nazalost, poznato.

@Nenade,
znaci ovakva klauzula stvarno postoji...Kakvi su to smradovi...

Ali nicija nije do zore gorela, pa nece ni njihova.Najvisi zvanicnik ovog giganta u mom gradu izajvio je u lokalnim novinama da se polako pripremaju i za konkurenciju na polju fixne telefonije...

Valjda cemo i to doziveti...jedared...
[ kelja @ 26.03.2007. 13:30 ] @
-Goreces za ovo Ejndzel...
-Znam, u paklu.... :))))