[ glavince @ 22.03.2007. 13:50 ] @
Rec je o formi koja ce da pomnozi dva broja. Problem mi je kako da zacuvam zadnju vrednost koju je korisnik uneo nakon sto se strana refresira i da pritom pomnozi neki broj koji se kreira dinamicki i taj broj. Znaci treba mi skripta koja ce da radi i pri ucitavanju i pri onBlur(recimo). Evo sta sam uradio, ali nije to sto mi treba Code: <script type="text/javascript"> function startCalc(){ interval = setInterval("calc()",1); } function calc(){ one = document.autoSumForm.koeficient.value; two = document.autoSumForm.vlog.value; koeficient = document.autoSumForm.dobivka.value = Math.round(one * two*100)/100; } function stopCalc(){ clearInterval(interval); } </script> <form name="autoSumForm"> <input type="text" name="koeficient" value="<? echo number_format($koeficient,2,'.','');?>" onFocus="startCalc();" onBlur="stopCalc();">Koeficient<br> <input type="text" id="vlog" name="vlog" value="" onFocus="startCalc(this.value);" onBlur="stopCalc();">Denari<br> <input type="text" name="dobivka">Dobivka </form> |