[ marnela @ 22.03.2007. 14:04 ] @
| Imam 2.1 zvucnike koji su prikljuceni na komp, i koji (provereno) rade ispravno.
Naime, levi zvucnik krci, a ako stavim obicne zvucnike za komp, krci desni zvucnik.
Ploca je ASUS A7V8X-X, zvuk je integrisan. Molim za pomoc. |
[ sasa022 @ 22.03.2007. 20:45 ] @
Ako je softverski sve OK,cini mi se da te zeza izlazni ( zeleni ) konektor na ploci.Pokusaj da pronadjes neki idealan polozaj za "bananicu".....
[ Intel-V @ 22.03.2007. 21:48 ] @
A nije na odmet da proveris da ti nije slucajno popustio kabl od zvucne do zvucnika, hoce tako da se manifestuje kada i malo crkne kabl
[ lukkka @ 22.03.2007. 23:13 ] @
Elem, mislim da ces problem najkvalitetnije resiti tako sto ces kupiti jednu creative live 5.1 karticu koje su prilicno jeftine a rade prilicno dobro i odgovarace tvojim potrebama i koja se kao i uostalom sve PCI kartice vrlo lako ugradjuju i instaliraju, pa verujem da ce neki prijatelj koji malo ima iskustva resiti to vrlo elegantno uz kaficu... inace te integrisane kartice cesto umeju da prave probleme.
Pozdrav
[Ovu poruku je menjao JOJO847 dana 23.03.2007. u 11:00 GMT+1]
[ marnela @ 23.03.2007. 09:37 ] @
Hvala svima na pomoci! Zaboravila sam da napomenem da sam proverila i kabl od izlaznog konektora na ploci da zvucnika. Dakle, problem je u izlaznom konektoru na ploci i resen je kupovinom zvucne kartice.
[ mnn @ 01.05.2007. 08:28 ] @
E, da se i ja malo priključim pošto mi se pojavio sličan problem posle ubacivanja Ram memorije i sad mi posle toga ne radi zvuk,ali što je interesantno zvuk fax modema se čuje prilikom konektovanja na internet i to za razliku od pre mnogo jače.Dali je i tu razlog mehaničke prirode nastao prilikom ubacivanja memeorije ili je nešto u softveru (koliko sam ja uspeo da pregledam ništa nije isključeno).Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.