[ d4rk3lf @ 24.03.2007. 00:27 ] @
[ Neshitza @ 24.03.2007. 14:05 ] @
mnogo je dobro,bash mi se svidja
ideja najvishe
[ d4rk3lf @ 24.03.2007. 16:11 ] @
Hvala Neshitza...
Gde ste vi ostali, ajte malo kritika... :)
Elem, mnogi su mi se žalili na sendspace (nisu mogli da skinu animacije), pa ću u međuvremenu da editujem prvi post, jer sam uploadovao na rapidshare.
[ Stefan Ilic @ 25.03.2007. 00:06 ] @
Citat:
d4rk3lf: ...ajte malo kritika... :)
Uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa ruzno je : )
Salim se mnogo je dobro svaka cast. A mislio sam da je mnogo za*ebano da se odradi takva animacija - mislim to pokretanje kamere levo, desno itd.
I meni bi uskoro trebala jedna animacija cim zavrsim ovaj auto. Jel imas ti neke tutorijale kako da se odradi sve to.I za sta si koristio ove programe:
combustion 3 i adobe premiere 6.5.
(a iskreno, navijao sam za skorpiona : )
[ d4rk3lf @ 25.03.2007. 20:18 ] @
Stefane hvala.
Vratiće se škorpion, ne brini. :)
Ako mi veruješ to pokretanje kamere je u mojoj animaciji sasvim nepotrebno. Planirao sam da sve to uradim statičnim kadrovima i izmontiram, ali mrzelo me.
Za animaciju auta ti i ne trebaju tutorijali. Tu i nemaš mnogo parametara da animiraš. možeš da mu dodaš sitni, jako sitni noise kontroler za Z koordinatu, i tako da napraviš da se autić sitno drhti i kad stoji u mestu.
Adobe premiere ti je program za nelinearnu montažu. Konkretno u ovoj animaciji sam spojio tri klipa (intro, animacija, outro) i dodao sve zvukove udaraca i pozadinsku muziku i na kraju sve to izrenderovao i spojio u jedan klip.
Combustion ti je program za compositing, poput After Effectsa. Najlakše (iako ni ovo nije potpuno tačno) ćeš shvatiti njegovu namenu, ako ga posmatraš kao photoshop za animaciju. :)
Znači možeš da animiraš sve i svašta, da dodaješ filtere, da kompozituješ.
Konkretno u mojoj animaciji sam ga koristio samo za munje i malko sam obojio taj uvodni intro.
[ joXit @ 05.04.2007. 15:21 ] @
Znaci..... GENIJALNO!!!
Bez obzira ko sta rekao, ideja je fenomenalna.
Skinuo sam animaciju sa rapid-a, jednostavno je "must have"!
Kako si oziveo pot-ove.... pfff.....
"Finish him" umro sam od smeha had sam to video.
keep up the great work.
Ako opet napravis ovaku neku zajebanciju, obavezno je postavi.
Mortal kombat fan.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.