[ LalePA @ 26.03.2007. 14:26 ] @
| Interesuje me kako da snimam sa mini DV kamere direktno na hard disk ( bez korišćenja kasetice), pokušavao sam to i ok radi, samo što se kamera posle izvesnog vremena ugasi jer je ona sve vreme u standby modu i nakon 5 min nekorišćenja isključi se. Da li ja mogu podesiti na kameri nekako da se ona ne isključuje? Snimam tako što imam poduži firewire kabal koji mi je spojen sa kamerom, startujem PINNACLE i idem na capture i on snima... Slika je kvalitetna kao i zvuk, samo što kamera "umisli" da se ne koristi i sama se isključi... Sa webcamom nema prekidanja ali je kvalitet slike dosta loš pošto je rezolucija webcama takva kakva jeste, a i nemam ton u tom slučaju...
MiniDV kamera koju koristim je SONY DCR-HC18E |
[ deks007 @ 26.03.2007. 17:30 ] @
U izboru Standard Set imas opciju Shut Off ( automatsko iskljucenje ) . Treba da izaberes Never . Za moju kameru pise da kada se ona spoji na mrezno napajanje automatski se podesi na Never . Pozdrav !
[ LalePA @ 26.03.2007. 17:37 ] @
Pretpostavljam da pod tim "mrezno napajanje" podrazumeva� napajanje preko
adaptera, punjača?
[ Misa_exclusive @ 26.03.2007. 17:50 ] @
I izvadi kaseticu i bateriju, kad uključuješ na adapter.
[ LalePA @ 26.03.2007. 18:01 ] @
A zašto je potrebno izvaditi kaseticu i bateriju?
[ Misa_exclusive @ 26.03.2007. 19:38 ] @
U zavisnosti od kamere, postoji mogućnost da ako je uključena na adapter i u njoj se nalazi kaseta ili baterija, da je posle nekog vremena u stend baj režimu ugasi. Probaj, ne škodi

[ koleNS @ 26.03.2007. 22:52 ] @
Zato sto kad ima bateriju, a nista se ne radi sa kamerom, ona konta da treba da stedi energiju.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.