[ babarogatajna @ 29.03.2007. 08:38 ] @
imam sledeci problem. instalisao sam kasperskog na firminom racunaru. prilikom skeniranja sam odobrio brisanje jednog zarazenog fajla. nakon toga nisam vise mogao podici windows dok nisam ubacio xp cd i pokrenuo REPAIR. sada mi prilikom svakog dizanja izbacuje sledecu poruku: keyhook.exe - Entry Point Not Found The procedure entry point ?GetMonitorName@CSISTool@@SAHPADHK@Z could not be located in the dynamic link library SISApCom.dll. - windows i pored ove poruke mogu podici ali mi ne ucita drivere za graficku, to moram rucno odraditi: update driver, naci gde su na racunaru i aminovati. - sledece, moram rezoluciju podesiti a to mogu samo preko EVEREST': Display, Video Modes i dupli klik na (1024x768 - 32-bit) tek nakon svih ovih sr...a mi windows radi normalno do sledeceg restarta. desni klik na desctop/properties mi otvara prozor sa samo jednim tabom (THEMES), nema opcije DESCTOP/SCREEN SAVER/APPERANCE/SETTINGS. -engleski mi je slabiji pa mi strani sajtovi nemogu mnogo pomoci. -svezu instalaciju OS iz odredjenih razloga nesmem da uradim. -instalacija novih Drivera za integrisanu graficku nije resila problem. -cipset SIS651 -celeron 2.4 |