[ hammer.mob @ 29.03.2007. 21:11 ] @
| Šta da radi čovek ako mu se desi kao meni što je da mu na primer sitni kvar pokvari ljubimca. Ona mali poklopac baterije ima malu još manju kvačicu i ona sama od sebe otpadne,???? I šta sad, treba (mislim ja) zameniti celo kućište ili šta???
Radi se o Nikonu, 2100, i radi (o) je besprekorno. |
[ Abdee @ 29.03.2007. 22:18 ] @
Mislim da je najbolje da probas da improvizujes i napravis tu kvacicu... Mozes da probas u nekom servisu ali mislim da ce pokusati da te zestoko oderu...
[ Milat @ 30.03.2007. 01:19 ] @
Imao sam isti problem pre 2 god. sa nikonom 3200 (isto pakovanje) i mislim da su mi u ovlascenom serv. trazili oko 50-60€, tako da sam improvizoao
alli nije dugo drzao, ali zato seloteJp je keva! Evo sljaka i dan danas, samo moram da menjam traku s vremena na vreme!
[ cozmo_im @ 30.03.2007. 08:33 ] @
To resavas na sledeci nacin:
napravi sto slicniju kvacicu od od spajalice ili neke tvrde (celicne) zice. Zagrejes i oblikujes. Onda ponovo zagrejes do usijanja i samo uguras (u plastiku) na mesto gde je bila stara, plasticna kvacica. Ali potrebno je da bude usijano da bi moglo da se "ubode" u plastiku. Mozda je potrebno da iznutra malo grejes plastiku da smeksa. Posle se ohladi, stvrdne i nema sanse da popusti. Meni se skoro to desilo na Nikonu 3100, kad je ispao na beton. I dalje radi kako treba.
Inace, nema sanse da kuciste prastarog aparata toliko kosta, ali, eto, deru...
[ crnibombarder @ 30.03.2007. 19:29 ] @
Hahahahah...
@Cozmo_im
Slicnu stvar sam primenio kad sam krpio zadnji branik na proslom autu, i moram da priznam da odlicno radi.
"Zica je najbolja armatura" - rece majstor ;-)
[ crnibombarder @ 11.05.2007. 22:47 ] @
@hammer.mob
Pokusaj u ETC-u, Francuska 44, 011/3391-330, ne verujem da ce te odrati
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.