[ easyyu @ 03.04.2007. 00:56 ] @
Od samog pocetka od kad sam ga kupio imam problema sa njim..Jako se cudno ponasa..naime kada ga prikljucim ponekad se bas nista ne desi a ponekad ga odmah prepozna.Npr:pre 2 sata sam ga "ubo" u racunar i odma ga je prepoznao, a evo sad dok ovo pisem sam pokusao ponovo da ga prikljucim i nista..apolutno ga ne prepoznaje.Kao da ga nisam ni stavio..Nisu kontakti u pitanju jer sam ga mrdao i stavljao i u druge USB portove!Zanimljivo je da ovo radi i na drugim racunarima..kod nekih cesce kod nekih redje.Najgore mi je da ne znam ni kako da trazim garanciju..jer u racunar koji nije bio jos "uboden" se uvek uredno prijavi iz prve.Kao da driveri nisu kompatibilni.Pokusao sam iz Device Managera da ga brisem ali posle nekog vremena se opet isto ponasa.Nasao sam i neki tweak da vidim hiden drive-ove i njih sam izbrisao i nista.Skinuo sam Windows Xp Pro stavio ga opet i opet ponekad prepozna ponekad ne.Inace imam jos jedan Verbatimov Flash Drive od 2GB i on se BAS UVEK lepo prijavi i ispravno funkcionise! Ima neko neki predlog? |