[ Backy @ 03.04.2007. 20:52 ] @
dobio sam pomenuti router od telekoma i sve radi super, osim konfiguracije :) kad pokušam da pristupim modemu preko 192.168.1.254, stranica krene da se učitava ali se prekine... učita se samo jedan deo i ni jedan link ili bilo šta drugo ne radi...

fajl u prilogu je izgled učitane stranice nakon nekoliko refreshovanja... prvi put se učita još manje :|

internet radi normalnom brzinom, ne zaglupljuje se, nema oscilacija brzine, ne puca veza... sve radi osim konfiguracije
[ StORM48 @ 04.04.2007. 01:11 ] @
Ja sa kombinacijom Linksys W54G/Opera nikada nisam imao sličnih problema, ali svakako probaj da otvoriš konfigurisanje nekim drugim browserom (Opera je meni jedno vreme sve stranice otvarala tako).

Nego, nisi napisao... jel' to konfigurisanje upotrebljivo na bilo koji način, osim gledanja? Možeš li bilo šta da podešavaš. Jesi li probao da "ubiješ" integrisani FW (mada to nema veze, nego lupetam pošto mi ništa ne pada na pamet)?

Pozdrav
[ Backy @ 04.04.2007. 15:13 ] @
probao sam ja sve da kliknem ali ni jedan od linkova ne radi, a probao sam i firefox... da je upotrebljivo, ne bi se ja bunio, ne smeta mi što je ružno :)

za integrisani fw piše da je disabled. probaću u toku dana iz linuxa, pa se opet javim...
[ Backy @ 04.04.2007. 15:46 ] @
evo iz linuxa radi :| nemam pojma, podesio sam šta mi je trebalo...

hvala u svakom slučaju, ako saznam zašto nije htelo da radi javiću
[ night-shift @ 10.04.2007. 13:03 ] @
Jesi li ga ti flashovao na verziju 6.1.0.5, ili si ga tako dobio?

Ja imam matoru verziju firmware pa se malo bojim da ga ne ubijem flashovanjem.
[ Backy @ 10.04.2007. 13:20 ] @
tako sam dobio, zato se valjda i zove v6... samo uključio žice i ukucao user i pass... ništa mi nije trebalo dok nisam hteo da se igram sa firewallom :)
[ DjordjeRd @ 13.04.2007. 12:02 ] @
Da li je neko već isprobao SIP NAPT traversal sa više klijenata kroz ovaj uređaj? Ne mogu da provalim da li je SIP aware ili ne. Valjda zbog toga što ga još nisam dobio...