[ Radisha @ 04.04.2007. 01:42 ] @
Imam Leadek-ovu TVkarticu PVR 2000 sa hardverskim MPEG-2 dekoderom vec godinu dana. Ranije sam imao ATHLON 64 3000+ 939 i foxconn maticnu plocu i nije bilo nikakvih problema, medjutim posle kupovine INTEL CORE 2 DUO I GIGABYTE-ove maticne ploce sa INTEL-ovim 965 chip setom, imam problem sa tonom. Video je super kvaliteta.Napominjem da se ova kartica konektuje na CD ulaz na maticnoj ploci preko kabla. Pokusavao sam raznorazne akrobacije i skino nove drajvere sa Leadek-ovog zvanicnog sajta ali pomoci nema. Jedino je moguce pratiti TV program sa tonom ako je ukljucen " TIME SHIFTING" tj. program gledas sa zadrskom ali to je neprakticno resenje ako je uopste neko resenje. Molim ako iko ima neku ideju da mi pomogne. Unapred zahvalan!
[ Radisha @ 06.04.2007. 03:08 ] @
Operativni sistem je Windows XP Prof. SP2 . Ima jedna bitna stvar koju sam uradio i tek sada mi nista nije jasno. Elem, kablic koji sluzi za konekciju kartice sa maticnom plocom ( inace to je kabl koji se ranije koristio za konekciju obicnih CD romova, koji su imali taster za plej, pa su obicni audio CD-ovi mogli da se pustaju bez koriscenja ikakvog plejera) prepravio sam i zalemio 3,5 mm bananicu i konektovao sam to na >>line in<< i dobio sam ton. Resio sam problem na ovaj nacin ali ostaje problem da to nije resenje koje je propisao od proizvodjac ni ploce,a ni kartice.
[ pctel @ 06.04.2007. 12:40 ] @
Usmeri pasnju na zvucnu karticu, a ne na TV karticu. Znas one klizace sto se podesava sta ce i koliko ce da se cuje? Tu je problem.
[ Radisha @ 07.08.2007. 21:00 ] @
To je resheno sa najnovijom revizijom driver-a. Naime, pre nekoliko dana sastavljao sam komp sa istom plochom kao shto je moja, a uz nju su ishli revidirani driveri i preinstalacijom novih drivera "stvar" radi kako treba.A inache chachkao sam sve shto je moglo oko klizacha i na zvuchnoj kartici i u windows-u nishta nije pomoglo. Pozdrav!