[ Djalox_o.O @ 04.04.2007. 13:55 ] @
Eh ovako... Imam jedan mali(malo veci) problem(ustvari povelik problem) Konfiguracija kompa je sljedeca: Intel Pentium 4 2.4Ghz 1mb cache 2x512 mb ram GeCube 1600pro 256 mb ddr2 (kupljena nakon pojave ovog problema) SeaGate Baracuda 120gb 7200 rpm neko kinesko napajanje od 500w (kupljeno nakon pojave ovog problema) Mislim da ostali dijelovi nisu koliko toliko vazeci za start up! A sad... Kad palim kompish dodje do onog plavog screena gdje pise "Welcome" (sto poprilicno iritira zbog vremena start up-a), i to stoji oko 1 minut. Ajd dobro nije to nesto puno za sacekat ali poslije toga kad se pojavi desktop ucita sve ikonice i start... , ali uvijek moram cekat jedno 5 minuta da komp "dodje sebi" jer nista nemogu otvorit(nijedan folder, program...) Pokusavao sam tako sto sam formatirao disk ali onda sve bude okay mozda oko 2-3 sedmice i onda opet pocne Neznam sta je u pitanju, mozda neka komponenta me zeza ili neki program(ne downloadujem svakakve gluposti sa neta) Imam zone alarm firewall i on svaki put kad pokrecem aplikaciju prvi put trazi dozvolu za pokretanje. Ako neko zna sta je u pitanju bio bi zahvalan jer mi je dojadilo ovo gov** |