[ bmanj @ 06.04.2007. 09:02 ] @
Da li neko ima iskustva sa omogucavanjem cookie-ja koji pamti stanje menija, u Tigra TreeMenu-ju (www.softcomplex.com/products/tigra_tree_menu)? Hvala u napred! |
[ bmanj @ 06.04.2007. 09:02 ] @
[ Miroslav Ćurčić @ 07.04.2007. 11:09 ] @
Radio sam s Tigrom i nije bilo problema.
Osim naravno onih koje sam ja izazvao, a to je da sam iz PHPa hteo da postavim cookie umesto Tigre, pa se pokazalo da u imenu cookie-a ima nekih specijalnih znakova (zaboravio sam kojih) koji smetaju PHPu, pojednostavio sam te nazive (editovao Tigru) takve ih upotrebio iz PHPa i sve je proradilo. [ bmanj @ 08.04.2007. 10:08 ] @
Budi drug, pa reci kako si postavio cookie koji pamti stanje menija. Nisam 100% siguran da li se moze postaviti samo u Pro verziji, ili moze i u free.
Hvala u napred! [ Miroslav Ćurčić @ 08.04.2007. 22:04 ] @
Nisam ništa dodavao, samo promenio karaktere koji se koriste za generisanje cookie-a ostavivši samo slova.
Nemoj da kopam po starim kodovoma, trivijalno je, samo sa Find prođeš kroz JS da nađeš gde se sve koristi i koriguješ spec.karaktere. Možda si mislio da sam dodavao sistem pamćenja stanja ? Ne, Tigra već ima sistem pamćenja stanja preko cookie-a, bar je imala, a sad vidim na linku koji si dao takođe piše da se pamte stanja. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|