[ Karlo Gavric @ 08.04.2007. 01:52 ] @
| Ploca je K7S5A i na njoj je integrisana zvucna... problem je nastao odjednom neki dan, da jednostavno ne radi, dok je prije toga radila normalno - sada na visti radi normalno, ali na XP-u nece!!!
Kada pokrenem Winamp i pustim pjesmu izbaciva poruku kao na slici, probao sam i brisanje drivera, i instalacija novog i problem je i dalje tu!!!
Ako je netko ima slicno situaciju please...
 |
[ millan83 @ 08.04.2007. 02:24 ] @
idi na sajt proizzvodjaca ploce i pokusaj naci poslednje drivere za zvucnu karticu, u device manageru na uninstall pa update sa mjesta na kojem ti se nalaze driveri...To je neko najjednostavnije rijesenje (ako vec nisi pokusao).
[ buljko @ 08.04.2007. 02:24 ] @
Start > Run > services.msc
Sidji na Windows Audio i proveri da slucajno proces nije disabled ili stopiran!

[ Karlo Gavric @ 08.04.2007. 11:55 ] @
[quote=Karlo Gavric]probao sam i brisanje drivera, i instalacija novog i problem je i dalje tu!!! [/quote]
Skinuo sam drivere davno zadnje... i uninstall trenutne, i onda nabacio te zadnje, ali bez uspjeha - probavao sam to vec prije i nece!!!
@buljko pokrenuto je - tj. started.
Ali i dalje ísto!!!
[ Dralac @ 08.04.2007. 22:10 ] @
Da li je problem samo sa Winamp-om ili uopste nema zvuka?
Idi: Start --> Run, type: dxdiag, pa idi na tab Sound i/ili Music, pa TestSound tj. TestMusic.
Da li ti i tu javlja gresku?
[ Karlo Gavric @ 09.04.2007. 02:07 ] @
Hmm... ne radi mi uopste sound, ni kada dize XP, niti u bilo kojem playeru!!! A sto je cudno, to TestSound kada sam probao svira?!
[ .qwerty. @ 11.04.2007. 11:16 ] @
Koju verziju DirectX-a imash... 9.0; 9.0c !?
Pogledaj koji se programi pokrecu prilikom startovanja Windowsa...
Da li koristish neke programe za obradu muzike !?
[ Karlo Gavric @ 11.04.2007. 12:23 ] @
Ma DirectX je 9.0c, ne koristim nikakve programe za audio obradu... ono sto se pokrece, pokrece se standardno sto sam postavio dok je i radilo poslije toga, nego odjednom nece!!!
Ali znam mu perfektan lijek koji ce da ga dovede nazad u zivot, format c:
[ .qwerty. @ 11.04.2007. 14:07 ] @
Chachkaj drajvere, nemoj odmah format :)
[ Karlo Gavric @ 11.04.2007. 20:39 ] @
Ma ne znam koliko sam puta delete i install i sl. drivere, ali nece pa nece... ali rijesio sm to sada!!! Format!!! To mi je samo bio izgovor jos jedan da ga format, jer se spremam a nikako mi se nije dalo... u svakom slucaju hvala vam svima na ponudenoj pomoci!!!
P.S.
Moze LOCK!!!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|