[ skoric @ 11.04.2007. 22:59 ] @
moze li mi neko pomoci
kako da izdvojim zvuk iz muzickog DVD ?
[ Misa_exclusive @ 11.04.2007. 23:52 ] @
Importuješ DVD u Vegas 7 i selektuješ određeni deo, pa onda Render as *mp3 i to je to.
[ Cileinteractiv @ 13.04.2007. 12:15 ] @
DVD audioextraktor. Jednostavnije rešenje ako se sa Vegasom ne snalaziš.
[ autarh @ 13.04.2007. 19:59 ] @
MPEG WIDEO WIZARD
ceo DVD ripujes za 10 min , a ceo zvuk izvadis za 2 min pa posle seckaj, a mozes i direktno u njemu da seckas
[ Daniel011 @ 27.04.2007. 14:27 ] @
A možeš i pomoću free-programčeta DVD-Decrypter. Izvučeš samo audio-stream, koji možeš posle i da ostaviš u tom formatu, a možeš ga, po potrebi i konvertovati u neki drugi format uz pomoć nekog odgovarajućeg programa.
U svakom slučaju sam pre za softver koji će audio izdvojiti kao direct copy, tj. bez rekompresije, nego za onaj koji će ga bez potrebe procesirati.
[ calexx @ 27.04.2007. 17:48 ] @
Promakla mi je ova poruka, sva ova rešenja su dobra ako je u pitanju normalan DVD ali se ovde traži za nekakav muzički DVD pa bi bilo dobro da prvo napiše šta to znači. Ako je recimo u pitanju DVD Audio, teško da ovi programi izdvajaju zvuk iz njega.
[ Daniel011 @ 27.04.2007. 17:58 ] @
U pravu si. I meni je isto promaklo da se radi o muzičkom DVD-u.
Sećam se da, kada sam pre nekih šes' meseci listao forum u potrazi za softverom koji izdvaja zvuk iz DVD-audia, uglavnom su govorili da do tog trenutka nije bio na raspolaganju nikakav softver koji to može da obavi. Ne znam kakvo je sada stanje na tržištu softvera po tom pitanju.
[ calexx @ 27.04.2007. 19:07 ] @
Sigurno postoji, skoro sam čitao ali je bilo malo okolo naokolo pa nisam baš zapamtio. Uglavnom je sada moguće ripovati ih, mislim da sam i skinuo neke DVD Audio ali ko zna gde su mi oni sada da probam.