[ silverrush @ 15.04.2007. 13:16 ] @
Evo ustekah i ja neku kintu :) Poceo sam kao da stekam za Novation K-Station (40000din) ali odustah jer se sabrah u sebi i odlucih kupiti CME UF i neku externu zvucnu karticu,al da valja (zavrsava pos'o) Kada sam video u Artistu da Novation ustvari ima MIDI In & Out ali nije plug&play,tipa....bocnes na USB i to je to,odmah sam odustao jer ja ipak....nisam burzujko :) recimo da trenutno raspolazem nekom kintom od 20000din. a cuo sam da za te pare najbolje da kupim popularnog "kineza" tj. CME UF koji ima ulaz za USB E sad.....sta mene interesuje.....interesuje me to dal kada bocnem CME UF u USB ne kasni mnogo sa prenosom? Interesuje me jos.....koju externu karticu da kupim a da valja za LIVE,da kad mogu i nju da bocnem u Firewire ili tako nesto a da ne brinem dal ce riknuti ili nesto slicno? Naravno da ne budu neke gromske cene!Nesto do 20000 a u najgorem slucaju do 30000din. Primera radi,progressive trance grupa "Ticon" za LIVE koriste M-audio Firewire 410 preko koju vezu na Lap-Top pa povezu Novation Novu,Access Virus B i Evolution UC-33e pa rade izvanredno! Jer valja ta M-audio Firewire 410 i koliko kosta? |