[ Max Payne @ 16.04.2007. 17:59 ] @
Sve sam odradio, instalirao lepo jumlu, na kraju instalacije pisala sifra i username, zapisao, i kad sam pokusao da se ulogujem prijavljuje pogresnu sifru i username. Prilicno sam siguran da sam dobro zapisao, ali sta znam...
Ima li neki nacin da proverim koja je sifra i gde, mozda ima u nekom fajlu, ili sve ispocetka?
[ maric1 @ 16.04.2007. 23:33 ] @
trebao si da upises sifru koju ces lakse zapamtiti mislim da mozes da pronadjes configuration.php fajlu ali nisam siguran proveri na forumu ima sigurne neko objasnjenje

pozdrav
[ Max Payne @ 17.04.2007. 08:37 ] @
WARNING!: Do not forget your Super Administrator login name and password, as it is not
possible to enter the Administrator Control Panel (Back-end) without this. If you
lose this information, you must restart the complete set up procedure.

Ovo sam nasao u Official Joomla user manual, tako da sam morao da odradim sve izpocetka.
[ Rafael Pupovac @ 23.04.2007. 13:17 ] @
Sifra za administratorski deo u Joomla!-i se ne moze pronaci u configuration.php fajlu jer je snimljena u MySQL bazi i encodovana je, tako da postoje dve opcije za dolazenje do password-a:
1. Reinstalacija Joomla!-e
2. Koriscenje formulara "Forgot Password?" koji se nalazi na naslovnoj strani.

Pozdrav
[ 2stamlers @ 23.04.2007. 14:21 ] @
Ima jos jedan nacin.

Odes do baze podataka, najbolje preko phpMyAdmin-a, nadjes tabelu u tvojoj bazi (koju si naveo kada si instalirao joomlu) sa nazivom 'jos_users' (naravno ako si stavio da je table prefix 'jos_'), nadjes polje password, i napunis ga MD5 kodom koji dobijes sa adrese http://pajhome.org.uk/crypt/md5/ .

pozz
[ Max Payne @ 07.06.2007. 16:05 ] @
Citat:
2stamlers: Ima jos jedan nacin.

Odes do baze podataka, najbolje preko phpMyAdmin-a, nadjes tabelu u tvojoj bazi (koju si naveo kada si instalirao joomlu) sa nazivom 'jos_users' (naravno ako si stavio da je table prefix 'jos_'), nadjes polje password, i napunis ga MD5 kodom koji dobijes sa adrese http://pajhome.org.uk/crypt/md5/ .

pozz

Alal vera!