[ alansco @ 16.04.2007. 19:32 ] @
zanima me da li neko zna gde mogu da servisiram plazmu (hantarex)...Milsim da nije neki kvar,radi pa ne stane slika itako sve cesce ne staje slika. |
[ alansco @ 16.04.2007. 19:32 ] @
[ Majstor Duja @ 17.04.2007. 08:35 ] @
[ alansco @ 17.04.2007. 12:37 ] @
Gospodine Dujo,citajte sledeci put malo bolje pa citirajte,ili se bavite drugim stvarima ako nemate sta da radite nego prozivate ljude kome stavrno treba pomoc.Koristio sam zargonski "nije NEKI kvar" u smislu da mislim da nije VELIKI kvar.
[ filka @ 17.04.2007. 14:15 ] @
Ma Majstor Duja je dobro procitao i zato ti je i tako zargonski i odgovorio :) e sad ozbilno ako imas srece ce da bude do neki konektor koji prekida i pravi smetnje a ako nisi te srece onda ti je za*ebana ploca koja napaja panel i zato ti se slika gubi a taj mali kvar ti je od 250 do 400 eura zato sto se menja ceo modul pa sad ti vidi.pozdrav...
[ Majstor Duja @ 17.04.2007. 14:30 ] @
Filka, drago mi je da se razumemo...
...gospodine Alansco ja od takvih "zargona" dobijam ospice jer ih slusam svakih deset minuta jedan.. i na svim uredjajima je uvek u pitanju nesto sitno....eto, sada se i mi razumemo. A konto izjave: Citat: alansco: ... ako nemate sta da radite nego prozivate ljude kome stavrno treba pomoc.... Pomoc bi Vam stvarno trebala kada bi Vam zivot bio u opasnosti ili ne daj boze nesto slicno a ovako Vama treba majstor kojem ste Vi vec unapred sve rekli...prijatno [ service_mobeliks @ 17.04.2007. 19:35 ] @
svaka cast majstori, nek popravi sam ako misli da i nije bas neki veliki kvar !!
[ alansco @ 18.04.2007. 08:53 ] @
Ne vidim razlog zasto me toliko prozivate.Ako je to zbog jedne reci,ali jedne najobicnije reci onda vam mogu reci da imate velikih problema u glavi.Ja cu plazmu vec negde poppraviti,kupiti novu,svejedno,ali vi cete tesko naci majstora za vase glave pa cak i ako ste veliki poznavaoci raznoraqznih foruma.
Plazma mi je u KVARU,da li neko zna gde je mogu odneti na popravku. [ Majstor Duja @ 18.04.2007. 09:32 ] @
Citat: alansco:Plazma mi je u KVARU,da li neko zna gde je mogu odneti na popravku. Gde se nalazite? Grad? Tako ce Vam se najpre neko javiti na PP...Poz Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|