Evo da vas obavestim sta sam uradio...
Posto sam vidjao svakakve cene za rackove, neke i do cene polovine HDDa koji sam kupovao (250-320GB) odlucio sam se da mi je bolje da nadjem neku sredinu za rack a dobar HDD pa sam se odlucio za kombinaciju Seagate barakudicu od 320 giga, a rack sam uzeo LC Power EH-35BSII 3,5" S-ATA/II.
Konkretan link ka informacijama za rack
http://www.lc-power.com/htm/pr..._id=2&u_id=29&a_id=121
Strasno podseca na icy box koji je Miko pominjao samo je mozda za nijansu elegantniji, vidim da icy box ima obicnu zelenu i crvenu LED a LC ima neku plavu i crvenu LED plocicu a posto mi je i kuciste takvo da imam plavu i crvenu led uklopilo mi se bas fino.
Nemacka firma pa ne mogu da kazem da je neko kinesko djubre. A paket me je odusevio!
Na racku imate prikljucke za USB, napajanje ali i za SATA sto je vrlo interesantno jer dobijate u paketu i zadnji PCI panel limcic sa SATA prikljuckom kao i dodatni SATA kabal. Uz sve to dobijate i zavrtnje za koje ni ne znam cemu mi sve sluze i ono cime sam se najvise odusevio - dobijate i mali zavrtac/odvrtac ili ti srafciger! :D Napajanje je uradjeno kao kod laptopa, znaci ne klasican buvljacki adapter koji su gurne u zid vec prvo ide 220v kabal do ispravljaca a od njega kabal do racka.
Sve u svemu, nisam ocekivao ovakav paket i ovakav kvalitet. Topla preporuka svima.
Razlog vise da kupim LC je bio i taj sto ga je bilo i u istoj firmi gde sam uzimao hard i to po povoljnoj ceni. Tacno sam se uklopio u budzet.
A cena? Prava sitnica
External rack 3.5" HDD SATA2 to USB2.0 LC Power EH-35BSII, za SATA HDD, aluminium, black, LED, SATA/PCIslot/USB cable, ispravljač 2,550din 31.4eura