Prvo da ti kazem sve sto ti je ekpica rekla je tacno, ali po meni firewall sluzi da blokira portove mada svaki malo bolji haker zna kako se firewall zaobilazi. Znaci kao sto rekoh potpuno se slazim sa svim izjavama neverujem da je tebe neko napao, zasto bi to radio da nisi mozda cijin agent ili mozda u kompu cuvas projekat ruskog svemirkosg brod za 3000 god. mislim glupost. To uglavnom mogu da ti rade Lameri koji koriste progame zdravo za gotovoi i umisljaju da su hakeri tako sto imaju trojance i uz pomoc njih upadaju u kompove. Poseti ovu temi
http://www.elitesecurity.org/t278923-Trojanac-program-files i procitaj moj kometar koji ti moze biti koristan i za viruse i za trojance. E sad nukovanje to ti je kad ti neko salje mnogo poruka sa namerom da ti srusi sitem ali i od toga postoji zastita guglaj malo i nacices neki program koji ce te zastiti od toga. Da bi saznao koje je ime trojanca ili napasti u tvom kompu znaci probaj da ugasis sve fajlove koji mogu da se ugase iz procesa pa onda saznas lokaciju tog fajla i onda primenis ono sto sam napisao u pomenutoj temi.