[ draus @ 19.04.2007. 16:54 ] @
Izvinjavam se ako ova tema nije za ovaj deo foruma-nisam nasao nista prkladnije. Lista servera u igri je prazna. Podesio sam portove na modemu 27950, 27960, 27965,27951 i 27952 - na isti nacin kao i za druge programe(SVE AMA BAS SVE PREMA UPUTSTVU SA PORT FORWARDING SAJTA), ali nece pa nece.... Instalirao sam PunkBaster opet i updetovao sam ga, restartovao racunar nekoliko puta, iskljucio sygate firewall, i podesio windosow da pusti i Wolf ET i PunkBuster, ali nece.... Instalirao sam najnovije mape i patch 2.60b. evo sta pise u konzoli winsock initialized opening IP socket: localhost:27960 hostname: ******** IP: ******** working directory: D:\PROGRA"1\WOLFEN"1 PunkBuster client: Attempting to resolve master2.evenbalance.com PunkBuster Client: Resolved to [69.59.149.240] PunkBuster client: PunkBuster client (vl.523 | AO) Enabled PunkBuster client: Game version [ET 2.60b win-x86 May S 2006] Resolving etmaster.idsoftware.com etmaster.idsoftware.com resolved to 192.246.40.60:27951 Requesting servers from the master... Requesting servers from the master... Requesting servers from the master... Requesting servers from the master... Requesting servers from the master... Requesting servers from the master... ] i sta sad???? hvala Da iskoristim priliku da vas pitam zasto mogu samo da budem "passive,last resort" u DC++ 0.698 ? Ako stavim drugu opciju "FireWall with UPnP"-nema konekcije! Ako stavim "Firewall with manual port forwarding", sta treba da upisem u : TCP, UDP, TLS, External/ WAN IP i da li treba da se stiklira "Don`t allow HUB/UPnP top override"????-probao neke varijante ali nista. Da je i vama UPLOAD torrenta mali, oko 2-4 KB(merio sam upload na nekim sjtovima i dobar je oko 100Kb) ili je oko nule? Kada sam imao kablovski uzimali su mi ceo protok(znam da je kod ADSL to drugacije), a sada samo ovoliko(znam da to zavisi i od torrenta ali za ovih mesec dana skidam "popularne" torrente i da nikad ne predje 2 ili 3 KB), a seedovanje skoro da i ne postoji(share rate=0 i automatski kick sa sajta)!! Kako ja sad da pomognem torrent zajednici? Puno pozdrava za moju "DUSU"-Telekom, koja me je naterala da napisem ovako dosadanu temu!!! |