[ zljk @ 20.04.2007. 14:39 ] @
Sa kojim uređajima / software-om će raditi ova karta ?
[ nmilosev @ 20.04.2007. 18:06 ] @
DigitNBG, sram te bilo šta ti je to na Start meniju

Hehe.
[ sesticlj @ 20.04.2007. 20:34 ] @
Ma to je samo za "naucno istrazivacki rad", a to se tolerise :-)
[ DigitNBG @ 21.04.2007. 11:28 ] @
za nucnoistrazivacki rad potrebno je ponekad ici u "biblioteku" :)
Koliko sam informisan - u toku su finalne pripreme softvera koji ce raditi sa ovim mapama - u startu poznato komercijalno resenje koje dokazano dobro radi i najslicnije je postrukturi menija i koriscenja TomTom-u. Platforma ce biti WinCE tj. adekvatan PNA uredjaj koji ce ici u kompletu sa kartama.
Uzorak sam dobio na test i testiram samu kartu kroz par programa za pocket pc, za sada je se pokazalo odlicno
[ Žeki @ 24.04.2007. 12:11 ] @
Pošto su ovo test karte za ručne(mobilne) navigacione uređaje,da li mozda zna neko dali se sprema nešto slično za fiksne(fabrički ugrađene) navigacije.
U novije modele kola od 2000 godine (Fiat,VW,Citroen...) ugrađuju se fabričke navigacije (Blaupunkt,Becker,VDO,..)koji inače koriste Teleatlasove diskove,da li neko ima informacija?
Da li u tim test verijama postoji govorno navođenje i na kojim jezicima,jer pored srpskog ,hrvatskog,bosanskog bilo bi poželjno na nekim susednim evropskim jezicima (Mađarski,Grčki,Nemački,Italijanski..) ili je to sve još daleko od prave rutabilne navigacije (rutiranje od broja do broja)
[ petarta @ 26.04.2007. 20:58 ] @
licno mislim da se takvi navigacioni uredjaji (fabricki.. Blaupunkt, Becker,) nece posebno razvijati jer ce ih pregaziti nova tehnologija. Setite se samo fabricki ugradjenih telefona u aute, pa pojacala, antene.... Onda su shvatili da niko ne zeli 16 brojeva telefona i nekako se taj sistem penzionisao. Danas u automobilu imate ugradjen Handsfree ali sa bluetoothom, pa cim udjete u kola on preuzima podatke sa Vaseg postojeceg telefona. Mislim da ce se tako nesto desavati i sa fabrickim navigacijama. Kada udjete u automobil koristicete mozda samo njegov ekran i zvucnike, a srce i soft ce ipak biti na vasem telefonu....
[ PetarBEOGRAD @ 09.05.2007. 22:37 ] @
Ovo ne lici ni na sta! Jedino ako ih nasminkaju pre pustanja. Sve ulice iste sirine,... to mora da bude mnogo bolje da bi se pustilo u prodaju.
[ DigitNBG @ 10.05.2007. 15:04 ] @
Petre propustas sustinu - svrha pre-release verzije je utvrdjivanje i provera tacnositi i sadrzaja karte a ne "sminkanja" programa - gore namerno nisu prikazanini poligoni sa zgradama ni rekama ni poi itd a sve su ulice prikazane isto preglednosti radi.
To moze da izgleda naprimer i ovako..

ili
ali nece izgledati tako niti biti u ovom softveru...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.