[ fatmir_bp @ 21.04.2007. 11:18 ] @
Ljudi imam problem sa princom instaliram igru i sve mi ide kako treba napravim profil smanjim grafiku na minimum i sve ide dobro startujem new game i loading mi ide dobro ali kad pocne uvodna scena nesto mi blokira krene nekoliko frejmova i opet zakoci imam graficku nVidia5200 na 128mb, ram memoria 512MB i ploca mi jeAMD athlon+2200 a radi na 1,8GHz. Gledao sam koja je minimalna konfiguracija i vidio sam da ova moja prolazi . Frka mi je pomozite ne znam o cemu se radi.

[Ovu poruku je menjao fatmir_bp dana 21.04.2007. u 12:31 GMT+1]
[ Miroslav Cvejić @ 21.04.2007. 22:07 ] @
Postoji suptilna razlika između hardverskog minimuma da pokreneš igru i hardverskog minimuma da igraš igru.

Ja se sećam da sam tu igru prešao na Athlon64 2800+ sa 1GB RAMa i 9800Pro i da nije radila glatko...
Probaj s novim drajverima, ako neće da radi brže, probaj s novim hardverom.

[ fatmir_bp @ 23.04.2007. 07:58 ] @
Stvarno mi se igrala ova igra ali ce me iygleda malo sacekati dok se mallo ne ojacam sa hardverom. Hvala u svakom slucaju
[ CooLa @ 23.04.2007. 13:28 ] @
Uvodna scena ili igrica?! Na samom startu pocinje film koji je u .bik formatu! Probaj da intro.bik zamenis praznim txt fajlom koji ces da preimenujes u intro.bik! U startu nece da ti pusti intro i mozda premostis do igrice!
[ fatmir_bp @ 26.04.2007. 12:00 ] @
JA uopste ne mogu da nadjem taj fajl (intro.bik) sve istale fajlove .bik sam izbrisao i on mi sve preskace te video djelove (nema mi ni loadong nego direktno samo biram profil i startujem igru nema nikakvih cekanja ) ali onaj dio gdje je uvodna scena kad on dolazi na brodu sa onom curom u grad i vidi da je zapaljen to ne mogu nidje da nadjem i da ga izbrisem