[ vladimirn @ 24.04.2007. 10:26 ] @
Pozdrav, da li mi neko moze po moci oko ove greske: Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in... moj code: Code: // client.php <?php include("includes/client_lib.php"); $aInitialData = getInitialData();// ovde pozivam funkciju koja je nekom fajlu na drugom serveru foreach ($aInitialData as $info) { $smarty->append("naziv",$info); } ?> Dobijam poruku Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in... Ukoliko uradim ovako: Code: <?php $aInitialData = getInitialData(); print_r($aInitialData); ?> Dobijem: Code: stdClass Object ( [kategorije] => stdClass Object ( [0] => - [10] => Muzika [20] => Film [30] => Sport [40] => Politika ) [clanovi] => Array ( [0] => Milan Mihajlovic [1] => Dragan Bjelogrlic [2] => Petar Nonkovic ) [kuce] => stdClass Object ( [0] => - [10] => Pozoriste Mladih [20] => Narodna biblioteka [30] => Arena, Jadran, Narodni ) [jezici] => stdClass Object ( [EN] => Engleski [SR] => Srpski ) ) Ono sto meni treba jeste da to nekako iskoristim i da za svaki dobijeni rezultat napravim izbor sa check boxovima: Kategorija: []Muzika []Film []Sport []Politika Clanovi: []Milan []Dragan []Petar Kuce: []Pozoriste mladih []Narodna biblioteka []Arena, Jadran, Narodni Jezici: []Engleski []Srpski |