[ past_love2001 @ 24.04.2007. 14:19 ] @
Evo spama koji sam dobio na mail , potrudite se da objasnite: Ne želim da mi kažeš koliko imaš godina. Ja to znam. Kako? Pa pomoću ČOKOLADE !!!! Ako želiš da me predješ, Čokolino će znati da si lagao/lagala. Ne traži objašnjenje, ne gledaj rešenje na kraju strane. Pravi odgovor dobijaš za jedan minut! Računaj i daj odgovor odmah kako pročitaš pitanje! 1. Reci mi, nedeljno koliko često misliš na to kako bi lepo bilo klopati ČOKOLADU ??!! Broj bi trebao da bude veći od jedan, a manji od deset. 2. Pomnoži ovaj broj sa 2 ( da znaš, množenje ne goji.....) 3. Ovom broju dodaj 5. 4. Zbir pomnoži sa 50. OK, čekam, znam da ovaj posao već nije za nas.....Digitron imaš u START/ALL PROGRAMS/ACCESSORIES/SYSTEM TOOLS..... 5. Ako si već imao/imala rodjendan, ovom broju dodaj 1756. Ako ćeš tek imati rodjus, dodaj 1755! 6. Zbir umanji za godinu svog rodjenja. (četvorocifreni broj). 7. Dobio/dobila si TROCIFRENI broj (osim ako nisi rodjen kad i Aleksandar Veliki ili Atila,Bič Božlji ...) 8. Prvi broj ovog TROCIFRENOG broja je broj........na kojeg si mislio/mislila! 9. A ostala dva broja pokazuju.........no šta pokazuju??????? Koliko imaš GODINA!!!! (YESSSSSSS!!!!!!!!COOOOLLLLL!!!!!). Hi, ČOKOLINO ovo zna da uradi samo ove godine, pa ovo brzo šalji dalje svojim prijateljima !!!!! |