[ past_love2001 @ 24.04.2007. 14:19 ] @
Evo spama koji sam dobio na mail , potrudite se da objasnite:

Ne želim da mi kažeš koliko imaš godina. Ja to znam. Kako?
Pa pomoću ČOKOLADE !!!!
Ako želiš da me predješ, Čokolino će znati da si lagao/lagala.
Ne traži objašnjenje, ne gledaj rešenje na kraju strane.
Pravi odgovor dobijaš za jedan minut!
Računaj i daj odgovor odmah kako pročitaš pitanje!

1. Reci mi, nedeljno koliko često misliš na to kako bi lepo bilo klopati ČOKOLADU ??!! Broj bi trebao da bude veći od jedan, a manji od deset.

2. Pomnoži ovaj broj sa 2 ( da znaš, množenje ne goji.....)

3. Ovom broju dodaj 5.

4. Zbir pomnoži sa 50. OK, čekam, znam da ovaj posao već nije za nas.....Digitron imaš u START/ALL PROGRAMS/ACCESSORIES/SYSTEM TOOLS.....

5. Ako si već imao/imala rodjendan, ovom broju dodaj 1756. Ako ćeš tek imati rodjus, dodaj 1755!

6. Zbir umanji za godinu svog rodjenja. (četvorocifreni broj).

7. Dobio/dobila si TROCIFRENI broj (osim ako nisi rodjen kad i Aleksandar Veliki ili Atila,Bič Božlji ...)

8. Prvi broj ovog TROCIFRENOG broja je broj........na kojeg si mislio/mislila!

9. A ostala dva broja pokazuju.........no šta pokazuju??????? Koliko imaš GODINA!!!! (YESSSSSSS!!!!!!!!COOOOLLLLL!!!!!).

Hi, ČOKOLINO ovo zna da uradi samo ove godine, pa ovo brzo šalji dalje svojim prijateljima !!!!!
[ Farenhajt @ 24.04.2007. 14:31 ] @
Ako je zamišljeni broj , a godina rođenja , onda se na kraju dobija ukoliko rođendan još nije prošao, odnosno ukoliko je rođendan prošao. Zaključak sledi.
[ Daniel011 @ 24.04.2007. 14:38 ] @
Upravo ja sad to htedoh da napišem.

BTW, u kom se to OS-u calculator nalazi pod START/ALL PROGRAMS/ACCESSORIES/SYSTEM TOOLS.....?
Kod mene, na XP-u, se nalazi pod START/ALL PROGRAMS/ACCESSORIES...
[ Djomloun @ 24.04.2007. 15:42 ] @
Ili recheno ovako, suxtina je da buildujesx brojeve 2007, 2107, 2207 itd kada od njih oduzmesx godinu rodjenja dobijasx 0xx, 1xx, 2xx...