[ musicman @ 06.05.2007. 01:09 ] @
Interesuje me vase misljenje o ovim monitorima (Adam A7). Da li su to aktivni monitori ? Koja im je cena u Bg i gde se mogu nabaviti ? Ton-majstore napisi nesto na ovu temu. Hvala. |
[ musicman @ 06.05.2007. 01:09 ] @
[ ton_majstor @ 06.05.2007. 09:08 ] @
Imam iskustva sa P11a i sa S3a... SAVRŠENO, i za uvežbane uši!
Cenu ne znam, vidi ovde koliko je (zovi ih): http://www.artistsystems.co.yu...t=17&kat=25&pod_kat=28 Ako je taj A7 makar nalik na veću braću... kupi slobodno. Ipak, cena (nije mala, sigurno)? Za koju muziku? Šta će da ih "goni"? [ MarcoMachievelli @ 06.05.2007. 17:22 ] @
Ja nameravam da svoju muku sa monitorima rešim sa ADAM A7 , jer mi je Mackie HR824 izuzetno skupa varijanta . Ortak ih je kupio pre dva meseca mislim da koštaju oko 750 evra i čini mi se da su ti monitori best-buy u toj kategoriji ...
[ ton_majstor @ 06.05.2007. 17:47 ] @
Ne znam da li su zaista best-buy, ali 750 E za dobar par monitora je malo para, veruj mi. I za one sa 6 inča, a kamoli za 8.
[ musicman @ 06.05.2007. 21:01 ] @
Citat: MarcoMachievelli: Ja nameravam da svoju muku sa monitorima rešim sa ADAM A7 , jer mi je Mackie HR824 izuzetno skupa varijanta . Ortak ih je kupio pre dva meseca mislim da koštaju oko 750 evra i čini mi se da su ti monitori best-buy u toj kategoriji ... Vidim iz tvog odgovora da si imao prilike da slusas Adam A7.Kakvi su ti utisci, da li su to aktivni monitori, kakvi su im DA konvertori i koje povezivanje koriste ?Je li cena od 750.eura u paru i gde ih je tvoj prijatelj kupio za tu cifru ? Uf, izvini mnogo pitanja ! ! ! Inace, muzika koji radim je "istocnjacka" (mislim na istok ove prelepe zemlje), malo pop-a i ponekad moderni folk. Ton-majstore, inace koji ti monitoring koristis i zasto mislis da je premalo para 750.eura, mislis li da su sumnjivi jer su "jeftini" ? [ MarcoMachievelli @ 11.05.2007. 11:41 ] @
@musicman
Adam A7 jako fino zvuče , gledao sam malo i tehničke specifikacije po netu , frekvencijski odziv ide od 46 Hz , što je jako dobro (ako ćemo verovati na reč proizvođaču) . Aktivni su nearfield monitori , snage oko 50 vati .Uostalom ako te interesuje nešto više od njih poseti njihov sajt http://www.adam-audio.com/ . Dotični monitori mogu se nabaviti u artistu ( mislim da su oni na konjarniku ) . @ton_majstor Slažem se sa vama , nisam opet neko ko mnogo znao o tome , mada ako pogledate sve one m-audio , behringer i krk serije meni je to jako , jako loše , i zaključak mnogih ljudi , i onih daleeeko iskusnijih od mene je da su ADAM a7 monitori sa najboljim odnosom cena/kvalitet , naravno u tom nekom kako da ga nazovem home-consumer tržištu . [ ton_majstor @ 11.05.2007. 12:41 ] @
OK, po kojoj ceni ste "DOBILI" Adam A7? Onda ćemo dalje...
Pozdrav! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|