[ bokivaol @ 12.05.2007. 18:40 ] @
Da li je neko imao iskustva sa navedenim OS? Zanima me da li pogodan za pocetnike ili je samo za iskusnije korisnike? |
[ bokivaol @ 12.05.2007. 18:40 ] @
[ Mitrović Srđan @ 12.05.2007. 19:42 ] @
Debian se u jednu ruku moze smatrati distribucijom za malo naprednije korisnike
, ali ukoliko znas da se snalazis po forumima i googletu bez problema mozes resiti sve probleme. Ako se tek upoznajes sa linux svetom probaj neki laksi distro koji je vise user frendli i koji je vise automatizovan (like ubuntu koji je btw debian based). [ time @ 12.05.2007. 19:47 ] @
za mene je debian jedan od laksih distroa.probao sam ih dosta ali sam se uvek vracao na debian.jedino me malo muce driveri za atija ali nadam se da cu i to srediti.svaka preporuka za debian!
pozdrav! [ Marko_R @ 13.05.2007. 18:27 ] @
Debian je odličan. Verovatno je Ubuntu više prilagođen za početnike, ali Debian je stabilniji, a i bolje se osećam od kad sam prešao sa Ubuntu-a na Debian.
[ Body Bag @ 13.05.2007. 20:06 ] @
Mogu da ti kazem da je novi Debian Etch odlican-sve radi kako treba,sto se i dalo ocekivati od stable Debian release-a
Sto se tice samog distroa i orjentacije na newbie/iskusne korisnike-Debian je otprilike zlatna sredina Moje misljenje je i da se newbie moze lepo snaci u njemu-svakako probaj... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|