[ Tyler Durden @ 21.07.2003. 00:47 ] @
Zanima me koji od fakulteta u Bgd imaju najbolje razradjen ovaj sistem i imaju li ga uopste? Koji su uslovi/seme da bi mogao da upadnem u neku razmjenu?
I uopste sve sto mozete da mi kazete oko toga....
[ Lord Storm @ 21.07.2003. 21:47 ] @

I mene zanima ovo oko razmene! Ima li nekog ko moze da odgovori?
[ Slobodan Miskovic @ 22.07.2003. 13:34 ] @
Ja samo znam za slucaj jedne drugarice koja je studirala u Bgd-u arhitekturu pa se posle 3. godine prebacila u firencu, ovde u italiji. Znam i to da je morala da polaze prijemni tamo, koji je inace smesan (80-setak pitanja iz italijanske istorije i test znanja jezika) kao i da su joj priznati neki izpiti odavde. Naravno za sve to postoji procedura tj. prvo je morala da nostrifikuje sve ispite, diplome i ostale stvari pa da onda to odnese u italijanski kul. cen. u Bgd-u ....
Toliko...
[ mariobg @ 03.10.2006. 13:57 ] @
I ja znam kakve su cene smestaja u Firenci... Jos mi je u glavi letak sa bandere kod glavne zeleznicke stanice u Firenci. Soba sa upotrebom kupatila po ceni od 500 evra mesecno A studije suuuuu ijaaaaoo...
Moze, naravno... ali uvek treba lova a kada se ima ne pita se
Moze recimo da se vidi svasta u organizovanim kao razmenama po povoljnim cenama. Kao neki poluaktivni program po 15-10 dana. Ide se po muzejima i smesteni po hostelima. Veci deo placa italijanska vlada. treba traziti po netu.

Jezivo je skupo. A da ne pricam da sam jedva nasao kafic (zesce sporedna ulica sa bastom pored kontejnera) sa najjeftinijom kafom od 2.5 eura! Znaci, zabranjeno bleyanje u F
Pozz
[ Stefano @ 04.10.2006. 00:41 ] @
Ne znam ja sam licno protiv skolovanja vani, ako ne moras bas. Po meni se kod nas na dobrim privatnim fakultetima dobija vrlo slicno znanje po povoljnijoj ceni i bez odlaska iz zemlje.
[ mareretard @ 15.10.2006. 15:07 ] @
Kakva je cena smstaja u studenskim domovima?
Ja sam planirao da idem sledeceg oktobra.
Nastavak studiranja, posle zavrsene Vise elektrotehnicke.
Citat:
mariobg: A studije suuuuu ijaaaaoo... :)

Sta to znaci?
Da je tesko ili skupo ili oboje.