[ VUJTA @ 15.05.2007. 22:23 ] @
Da li postoji neki mis koji ima necujne ili tihe tastere ??? Obicno nocu imam vremena za rad na racunaru a kad je tisina ovaj moj mis odzvanja u sobi i bas me iritira klikanje! Verovatno je jos neko imao slican "problem"? Ja sam naleteo na jednu verziju LG-a ali mi nekako ne lezi u ruci! Pretpostavljam da ima jos nekih varijanti ako znate nesto javite mi Hvala unapred !
[ osmania @ 19.02.2008. 05:14 ] @
mislim da je pravi za tebe
Traveller 525 Laser ali tek dolazi sada nije skup oko 30 dolara ce biti...
[ markantz @ 19.02.2008. 07:52 ] @
Mozda onaj Apple mighty mouse, on nema tastere pa nema sta da klikne

Pozdrav
[ narko @ 19.02.2008. 20:40 ] @
Ljudi, pitanje je postavljeno pre skoro godinu dana...
[ osmania @ 20.02.2008. 10:43 ] @
vidio sam neke miseve nemaju uopste tipki nego senzori kako radi nemam pojma, a mislim da je bila firma HAMA mada ne znam ne mogu se sjetiti...

topic off:
pa sta ako je postavljena tema prije godinu dana,
[ Nenad Vranjanac @ 20.02.2008. 14:54 ] @
pa mala je verovatnoca da ce taj korisnik sto je pokrenuo temu procitati.
mozda ce nekome ovi odgovori koristiti, pa za sada neka ostane otkljucano (ako se korisnici budu pridrzavali pravilnika)
[ osmania @ 20.02.2008. 16:54 ] @
topic off:
a slucajem ako je korisnik stavio da mu obavjestenje dolazi mailom kao sto ja uvjek stavim i kad nesto se promijeni onda znam tako da je ja ko vrlo moguce da ce da vidi, ili ljudi koji prate citav forum emailom pa vide promijene i ono nesto zanimljivo...
Milion puta dodjem na forum nista ne trazim samo nako listam kategorije i citam sta mi zvuci zanimljivo bez nekog direktnog trazenja neke direktne teme..
Filozofija ziva
pozz svima...