[ pavojerkovic @ 17.05.2007. 10:17 ] @
Zanima me kako na joomlu ubaciti opciju da mi netko komentira napisani tekst. Znam da pitam smiješno pitanje, ali ja sam početnik i još se najbolje ne snalazim u ovom. Koji modul ili komponentu ili plugin trebam skuniti? (volio bi da mi netko pošalje)

[Ovu poruku je menjao pavojerkovic dana 22.05.2007. u 16:50 GMT+1]
[ Rafael Pupovac @ 30.05.2007. 01:50 ] @
Na extensions.joomla.org mozes da pronadjes komponente koje ce ti posluziti u ovu svrhu. Meni su OK Joomcomment (placa se) i AkoComment (besplatna)
[ usbb @ 20.09.2007. 11:07 ] @
Imam pitanje u vezi ovog AkoComment-a, instalirao sam ga kao component,vidim ga u admin panelu i podesim ono što mislim da je dobro,ali nikako da se pojavi to što će omogučiti komentare na stranici. Neznam da li bi neko pojasnio kako da to podesim. Probao sam sa nekim drugim Comment komponentama i radilo je, ali ovaj neće pa neće.

Hvala
[ milettic @ 16.11.2007. 10:30 ] @
Akocomment je prava stvar. Pa bar tu nema nekih mudrosti, u administrator panelu idi na components u padajucem meniju (prvi je 100%) izaberi Acocomment i tu imaš šakicu podešavanja u "edit settings", šta hoćeš da se vidi i kako da glasi.. prosto - jednostavno!

Dobijaš ispod svakog članka linkove - šta će tu pisati napišeš u language.php - znači preko ftp-a skineš language, prevedeš osnovne riječi i vratiš. Inače piše "komentari" pa kad neko otvori izlistaju se komentari i na dnu ima stavka "komentiraj"...