[ kilerloop @ 18.05.2007. 01:51 ] @
zanima me znaci ako su dva uredjaja B standarda zakacena za AP G standarda i ap im deli internet non stop....zanima me koliki bi bio znaci neki realni protok ako se povuce neki fajl sa drugogo kompa a sve ide preko AP-a....da malo pojasnimo ( komp koji je vezan za Brige --> Ap --> drugi komp koji je vezan za Brige ).... Meni prebacuje od Mene ( brige ) do ortaka koji je Utp-om vezan za AP na oko 600 - 700 kbit... Drugom ortaku prebacuje od njega ( brige ) do istog ortaka koji je Utp-om vezan za AP na oko 600 kbit... A kad povucemo od njega do mene znaci ( komp koji je vezan za Brige --> Ap --> drugi komp koji je vezan za Brige ) prebacuje ko traktor oko 50 - 90 Kbit... Napominjem da je svo vreme ukljucen SBB net na AP-u.....da li je ovo normalno ili ako moze neko da mi pomogne znaci kako da resimproblem ovaj...i kako se racuna najbolji kanal posto sam primetio kad stavim kanal 7 radi ok a kad stavim kanal 11 radi nama daljima bolje a ortaku koji je udaljen nekih 100 metra slabi signal ,valjda prebacuje kako bi ja to rekao... HVALA SVIMA |