[ Dejan2003 @ 18.05.2007. 15:24 ] @
| Cao Svima
treba mi software koji ce raditi tarifiranje poziva napravljenih s kucnih centrala
1. Software treba da bude dostupan preko html u koorporacijskom LAN/WAN-u tako da korisnici lokala mogu da se loguju i vide pozive koje su napravili kako bi mogli kroz IE mogli da markiraju njihove privatne pozive. Informacija o lokalima i sluzbenim/privatnim pozivima treba da bude dostupna kroz exoprt u .xls, .doc, .pdf itd
2. Software treba da podrzava vise providera (Telekom, i Telenor shalju AOC ili 16khz) i da imaju podrsku za VOiP providera (svaka zemlja razlichita cena)
3. Software treba da bude fleksibilan za filtraciju, kao i mogucnost arhiviranja
4. Software treba da ima mogucnost prikupljanja podataka sa drugih lokacija preko Interneta kroz vec postojece LAN tunele
5. Mogucnost import-a iz .csv ili .txt file
Mogucnost postojanja demo programa je prednost, placanje software-a po lokalu ili moze dogovor, kao i mogucnost ugovora na mesecnom nivou ili po pozivu
Dejan
poruke na email ili PP
|
[ Guda @ 18.05.2007. 16:48 ] @
Moja preporuka:
http://www.pbxsoftware.com/wintariff/index.shtml
Nisam siguran da li ima baš sve import/export mogućnosti, ali je izuzetno stabilan i pouzdan, a košta samo 100$ (naravno plaća se kreditnom karticom).
Domaća rešenja ljudi prodaju za 15 - 25 € po liniji.
[ Dejan2003 @ 18.05.2007. 17:09 ] @
Hvala Gudo,
ali treba mi mnogo profesionalnije reshenje
[ ljubac @ 19.05.2007. 00:32 ] @
Mislim da ti zavrsava posao TWIN-ova TELEDATA.
Zadovoljava sve uslove koje si postavio..
Mozda samo ona opcija da korisnici kroz mrezu mogu da vide svoje pozive,,ali mislim da nije problem dopisati proceduru koja ce to da izvrsava
pozdrav.
[ gsimon @ 19.05.2007. 10:41 ] @
[ vlateh @ 09.07.2007. 08:30 ] @
webimpuls koristim na 5 tel. centrala i mogu reci da je fantastican. A probao sam vise domacih resenja i ni jedno nije zadovoljilo potrebe.
[ gsimon @ 10.07.2007. 07:26 ] @
Citat:
vlateh: webimpuls koristim na 5 tel. centrala i mogu reci da je fantastican. A probao sam vise domacih resenja i ni jedno nije zadovoljilo potrebe.
Razvijena je i verzija za hotelske primene....
[ vlateh @ 10.07.2007. 07:35 ] @
To nam ne treba u ovom trenutku. Moda jednog dana. Za sad i ovako lepo radi, naravno uz web centar.
[ gsimon @ 18.07.2007. 01:44 ] @
Citat:
vlateh: To nam ne treba u ovom trenutku. .........
Mozda ce nekome zatrebati ...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.