[ pepelepew @ 18.05.2007. 19:16 ] @
Pozdrav narode, Potreban mi je savet oko kupovine malo kvalitetnijeg zvucnog sistema. Pregledao sam vecinu tema koje se ticu zvucnika,risivera,all in one 2.1 i 5.1 sistema al nisam nasao nista sto moze da mi pomogne pa imam par pitanja : 1. Da li je moguce imati iole kvalitetan zvuk za 500eur ? Ta cifra je gornji limit za kupovinu. 2. Razmisljao sam o kupovini nekog A/V risivera i pojedinacnih zvucnika ali me je obeshrabrilo to sto su samo risiveri od 20000din pa do +beskonacno ![]() ![]() 3. Ako ne moze da se nadje nista pristojno za pomenutu cifru, da li neko moze da mi preporuci neki "all in one" 5.1 sistem (5 satelita+subwoofer) ? Ovo bih izbegao ako moze.. 4. Ne bi bilo lose da zvucnici izgledaju bar pristojno (da ne budu velicine kutije za sibice tj. da ne budu u fazonu pc zvucnika) 5. Video sam u flajerima nekoliko mega marketa da prodaju Marantzov A/V risiver za nekih 17000din.. cenim da je to neka low cost varijanta (uz to i najslabija)... da li to moze da valja ? (zaboravio sam tacnu oznaku, nazalost) Konkretno, potreban mi je pristojam sistem za prostoriju od 50-60 kvadrata koji ce sluziti za slusanje muzike i gledanje filmova. Bitan je kvalitet zvuka dok snaga i nije toliko. Vazno je da zvuk moze da ispuni prostoriju od 50-60 kvadrata.. ne mora da rusi zidove i budi komsije u krugu od 2 kvadratna kilometra ![]() Sve komponente moraju da budu iskljucivo NOVE posto dati sistem ide kao poklon za svadbu mom bratu ![]() Hvala unapred na svakom odgovoru i savetu ! ! |