Znamo mi da podesimo wireless nego je to glupi linux sa njegovim BUG-ovima,nerazumem da su toliko nepismeni ili nece da naprave dobar interface za taj WIFI,nece da radi sa default managerom za wire ni ubuntu 7.4 ni 7.10 niti 8.4 svi su sa istim bug-om,vuce se sa verzije na verziju nego moram da uklonim network-manager iz synaptic-a pa da instaliram Wi-Fi Radar i tek onda se povezem.Ovaj Kubuntu je lepsi ali u njemu nemogu da instaliram ovaj program jer je opet bug u pitanju.Da se ne lazemo XP jeste da je ranjiv na viruse ali je savrsen sistem i u njemu sve radi,mozes ga instalirati i u ves masini i radice.
BUT Linux je druga prica,dobar je samo Back Track i njega koristim za hack,radi na WIFI besprekorno,samo podesis parametre i ostalo,ima sav alat i extra izgleda.Jos nisam probao da mu stvim Compiz i 3d drivere ali mislim da ce raditi.Za Kubuntu jos nisam nasao resenje za wireleless ali ako nadjem pisacu vam detaljno sta i kako.Ako neko ima neko dobro iskustvo o linuxima mozemo da razmenimo iskustva o tome na msn-u znam dosta toga.
[email protected]