[ kilerloop @ 21.05.2007. 15:54 ] @
| Pre svega pozz svima i unapred hvala za odgovore..Ajmo sad malo ljudi pozabavite se mojim problemom...Pravim neku prezentaciju u programu SWISHmax i zanima me kako da stavim da mi prva strana bude "loading" znaci ne ja nesto da pravim nego ono klasika sto ima na nekim sajtovima prvo ucitava ono pise koliko posto je ucitalo pa onda krece moja prezentacia....to i kako brojac posecenosti sajta da isto stavim tu....HVALAAA josh jednomm |
[ danci_selenca @ 22.05.2007. 18:25 ] @
Za Loading mozesh doci jedino na MSN da ti objasnim :
[email protected] . . . A za brojac znam da uradim da ti bude na HTML-u a u swishu ne znam :D
[ zeca015 @ 24.05.2007. 19:44 ] @
Moze brojac i u swishu koristi google...
[ kilerloop @ 30.05.2007. 01:03 ] @
zeca al sad si pametan za medalju...svaka ti cast pomogao si do bola..zamolio bi da se tako pametni ljudi ne javljaju..jel nista mi nisi pomogao samo se dzekirash sad kao ti znash pa ono...ako sam se vec obratio ovde ocekujem neku pomoc a ne podjebavanje...kapirash...
[ zeca015 @ 03.06.2007. 02:09 ] @
Zanimljiva konstatacija,ne kontam samo sta ti je bilo i mom odgovoru podjebavanje.Nisam imao vremena da ti trazim link zato sto znam da sam naletao pa sam ti napisao usput.Mada ok nije frka na tvoje postove se necu javljati.
Pozdrav
[ zbunjen_kg @ 05.06.2007. 22:34 ] @
zeca izvini josh jednom ako sam te uvredio ali dojadio mi je taj odgovor kao idi na google i taj fazon..znaci postavio sam pitanje i zanima me konkretan odgovor ako neko moze da mi pomogne . ako ne moze ok je...KillerLoop ovde :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.